Det är äntligen dags för Allsvensk premiär! Det är onekligen upplagt för en rysarsäsong där många lag tippas vara med och utmana om topplaceringarna. Nedan presenterar vi färska odds från nya Betinia som dessutom erbjuder en läcker välkomstbonus – få ett gratisspel värt 120 kr, helt utan omsättningskrav!

Betinia Bonus

Vem vinner Allsvenskan 2022?

Odds på att vinna Allsvenskan är äntligen presenterade och föga överraskande är det de regerande Malmö som tippas kamma hem guldet den här säsongen. Malmö har dominerat svensk fotboll under de senaste säsongerna och det kommer inte som någon större överraskning att målas upp som laget att vinna Allsvenskan 2022. Kikar på på oddsen så tippas stockholmsklubbarna AIK och Djurgården att utmana om ligaguldet. Även Hammarby väntas vara med och utmana i tabelltoppen, men oddsen avslöjar att man har en bit kvar innan man är på samma nivå som konkurrenterna.

Vem vinner Allsvenskan 2022 – alla odds:

Samtliga odds på vinnare

På speltips.se hittar du samtliga odds på Allsvenskan 2022. När det kommer till odds på att vinna Allsvenskan så verkar spelbolagen vara enade – Malmö målas upp till solklara favoriter. Sett till truppen och lagets ekonomiska muskler så är det svårt att argumentera emot. Den stora frågan är dock om Malmö får en walk-in-the-park, eller om någon av Stockholmsklubbarna kan bjuda upp till ordentlig kamp. AIK och Djurgården målas upp som tydliga utmanare och det är två klubbar som spetsat till trupperna ordentligt.

Odds – vinnare Allsvenskan 2022:

LagOddsSpelbolag
Malmö2.05Betinia
AIK5.00Betinia
Djurgården5.50Betinia
Hammarby9.80Betinia
Elfsborg15.00Betinia
Norrköping20.00Betinia
Göteborg29.00Betinia
Häcken30.00Betinia
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Hämta 120 kr gratisspel

Dessa får lämna ligan enligt spelbolagen

Vi skiftar fokus från toppstriden till bottenstriden, som även den kommer att bli ruskigt intressant att följa. Vi har tre intressanta nykomlingar i Värnamo, Sundsvall och Helsingborg som tippas vara med och kämpa för sin överlevnad. Degerfors och Mjällby är ytterligare två lag som spås en tung säsong, mycket tack före tunga spelartapp.

Odds – åka ur Allsvenskan 2022:

LagOddsSpelbolag
Sundsvall1.92Betinia
Värnamo2.19Betinia
Helsingborg3.05Betinia
Degerfors3.45Betinia
Mjällby4.00Betinia
Varberg4.00Betinia
Sirius6.60Betinia
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Hämta 120 kr gratisspel

Läs våra speltips inför premiären

Speltips.se kommer givetvis att punktmarkera Allsvenskan under säsongens och förse er läsare med speltips, nyheter, kampanjer och annat gott under säsongens gång. Våra insatta experter har stenhård koll på svensk fotboll och kommer att duka fram djupgående och välanalyserade speltips för Allsvenskan varje dag, som ni läsare kan ta del utav helt utan kostnad. Vi har en ruskigt intressant allsvensk säsong framför oss och speltips inför premiären kan ni ta läsa här.