Publicerad: 2 juli 2021 kl 12.20

Vilken match. Belgien tar emot Italien och det ses som den största matchen i EM-slutspelet hittills. Det här är två lag som har en stor chans på guldet. Det är dock bara ett lag som kan avancera vidare.

Jämför: Högsta oddset

1. Belgien vinst

3.40 i odds hos Unibet Sport

Till Unibet

X. Oavgjort

3.10 i odds hos Bethard

Till Bethard

2. Italien vinst

2.49 i odds hos Coolbet

Till Coolbet

Betting & oddsjämförelse av matchen

Gigantmötet mellan Belgien och Italien väntar. Kvartsfinalen har det mesta att erbjuda i kvalitet och den är dessutom väldigt prioriterad av spelbolagen. Oddsen är många hos de olika spelbolagen och favoritskapet går upp och ner hela tiden. För att hålla koll på senaste ändringarna föreslår vi vår oddsjämförelse.

Oddsjämförelsen ger er en blick över vilket spelbolag som erbjuder det högsta, och därmed bästa oddset på marknaden. Där kan du även se hur oddsen rör sig precis innan matchstart. I dagsläget står Italien som favoriter (2.40) och Belgien som underdogs (3.45).

Italien favoriter i stormötet enligt oddsen

Två lag som imponerat såhär långt är Belgien och Italien. Nu möts de båda. Det här blir en mycket avgörande kvartsfinal inför fortsättningen i mästerskapet. Ett av dessa två lagen kommer ta ett stort steg mot final och potentiellt ett EM-guld vid vinst. Segraren har åtminstone ett gyllene läge. Vi på speltips.se rekommenderar att ta del av vår oddsjämförelse då oddsen ofta ändrar på sig timmar innan matchstart. Se vart du får det bästa oddset på just ditt spel.

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Belgien-Italien – utan omsättning!

Här kan du betta på Belgien mot Italien

Spela på matchen mellan Belgien och Italien hos flera spelbolag. Nedanför har vi listat fem av spelbolagen vi rekommenderar men det finns många fler. Hos oss kan du ta del av vilka som erbjuder högst och bäst odds på matchen. Skall man tro på förhandstipsen skall Italien ha störst chans att avancera till semifinal.

Innan du bettar på Belgien mot Italien rekommenderar vi som sagt att ta del av vår oddsjämförelse. Där får du svar på vilket spelbolag som erbjuder bäst och högst odds på det spel du tittat in. Nedanför har vi listat några stycken av spelbolagen som spelarna rekommenderar under Fotbolls-EM och som har ett gyllene utbud för er.

Rekommenderas inför Belgien – Italien:

  • Unibet
  • Svenska Spel
  • Bet365
  • Betsson
  • Bethard

Unibet

Belgiska landslaget har gått och blivit en stornation i fotboll med bland annat Eden Hazard, Romelu Lukaku och Kevin de Bruyne i truppen. Nu möter man Italien i EM-kvartsfinal och intresset är enormt av de båda giganterna. Unibet är ett spelbolag som erbjuder ett enormt utbud när det kommer till Fotbolls-EM, där du även kan ta del av en välkomstbonus för att spetsa ditt konto.

Betsson

Nästa spelbolag att ta en närmare titt på är Betsson. Där hittar du ett lysande utbud över Fotbolls-EM och matchen mellan Belgien och Italien. Intresset ökar rejält när vi närmar oss final och i kvartsfinalen mellan Belgien och Italien förväntar vi oss ett rejält tryck. Sikta in er på matchen och ta del av en lysande fin välkomstbonus – som ger dig ett extra klirr i kassan inför du spelar.

Svenska Spel

Stryktipset, Europatipset och Topptipset – tre av Svenska Spels stora spel som lockar svenska spelarna. Det här är ett spelbolag som ständigt erbjuder ett lysande utbud på fotboll och övriga sporter. Svenska Spel erbjuder tyvärr ingen välkomstbonus, men har ett utbud som lockar massvis med spelare till den avslutane delen av mästerskapet.

TV-kanal och tid

Gigantmötet mellan Belgien och Italien lockar åskådare. Vi har underlättat för er och samlat den korta information ni behöver veta inför mötet. Det är ett rejält tryck runt omkring Fotbolls-EM och när Sverige lämnat mästerskapet ligger fokuset på andra matcher. Belgien får stå som små underdogs i mötet mot Italien, något som man såklart trivs i då man har en god chans att stå emot och till och med vinna. Ta del av informationen nedan!

  • Fotbolls-EM Kvartsfinal
  • Matchstart 21.00
  • SVT1
KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Belgien-Italien – utan omsättning!