Semifinal nummer 2 står för dörren där Nederländerna ställs mot England, och i samband med det kan vi tillsammans med ComeOn erbjuda samtliga nya spelare 15.00 gånger pengarna på att England går till final – helt utan omsättningskrav. Följ stegen nedan för att ta del av denna boostade bonus!

1. Bli medlem

Bli medlem hos ComeOn genom smidig inloggning med BankID.

2. Välj bonus och spela insats

Välj ”BonusBoost” vid din första insättning (minst 100 kr). Lägg sedan 25 kr på att England går vidare till final.

3. Eventuella vinster

Om England går vidare – vinner du upp till 375 kr utan omsättning!

Bra att veta: Glöm inte att klicka er in via vår länk. Erbjudandet gäller endast nya kunder!

Semifinal nummer två

Semifinalerna ska tas i mål, ett andra finallag ska koras och vi bjuds då på Nederländerna mot England på Signal Iduna Park i Dortmund. En match på förhand som kan sluta lite hur som helst, men där det finns argument för avancemang hos båda lagen.

Nederländerna

Nederländerna har imponerat stort hittills det här mästerskapet, och på ren och skär form går man nog in i den här semifinalen som favoriter. Offensivt har man visat upp både kvalité och spets där till exempel Cody Gakpo blomstrat rejält under det här mästerskapet och visat en nivå som han inte kommit upp i under sin tid i Liverpool. Även i de bakre leden finns det toppkvalité, och det blir spännande att se om man detta England kan straffas en gång för alla.

England

Engelsmännen fortsätter att hacka sig vidare i detta mästerskap. Utan att imponera har man tagit sig förbi både Slovakien och Schweiz med nöd och näppe. Trots att spelet inte stämt är det någonstans ändå en styrka att lösa resultat, vilket jag faktiskt inte tror ska underskattas. Det finns en tyngd i detta engelska landslag som måste tas på allvar, i kombination med individuell kvalité som kan avgöra matcher när som helst. Att få 15.00 gånger pengarna hos ComeOn på att England går vidare till final känns därför som klippt och skuret!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.