Måstematch i EM-kvalet när Sverige gästar Estland under lördagskvällen. Här är det tre poäng som gäller för Janne Andersson och det svenska herrlandslaget.

Jämförelse: Odds inför Estland vs Sverige

1. Estland

8.60 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

X. Oavgjort

5.00 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

2. Sverige

1.38 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Inför Sverige – Estland

Efter förluster mot Österrike och Belgien har Sverige satt sig i en tuff sits i EM-kvalgruppen. Under tisdagen hade spelarna – tillsammans med ledningen – ett möte om hur den kommande tiden skall bli. Hela gruppen har talat ut och det är bara tre poäng som gäller i Estland under lördagskvällen. Under nästa vecka väntar även den förväntande måstematchen mot Österrike, samma Österrike som man förlorade mot tidigare under kvalspelet. Sverige har fyra poäng upp till Belgien och sju poäng upp till Österrike när man nu förbereder sig inför match fyra och fem.

Estland kommer till det här mötet med välbehövlig vila efter förra samlingens svaga resultat mot Belgien och Azerbajdzjan. Laget är fortsatt utan seger kvalgruppen och skall vara en nöt att kunna knäcka för det svenska landslaget. Inför matchen är Sverige stora oddsfavoriter – och nedanför följer oddsen från Expekt.

Oddsen inför Sverige-Österrike

  • Estland: 8.60
  • Oavgjort: 5.00
  • Sverige: 1.38

Aktuella odds inför Estland – Sverige

Expekt har laddat upp med ett rejält erbjudande inför kvalmatchen mot Estland. Spelbolaget erbjuder 1500 kr välkomstbonus + 250 kr BetBuilder, det här gör att du kan bilda en härlig kombination inför Estland – Sverige. Vi har punktmarkerat det här mötet ett längre tag och har ett gäng intressanta tips på spel inför matchen. Bland annat kan man spela Alexander Isak som målskytt, över ett x antal mål i matchen eller helt enkelt att Sverige vinner mot Estland. Det sistnämnda ger inget vidare odds dock, då Sverige skrivs upp som enorma favoriter i den här måstematchen.

Högintressanta spel hos Expekt inför matchen mot Estland:

  • Alexander Isak gör mål, 1.97
  • Dejan Kulusevski gör assist, 3.75
  • Sverige vinner matchen med två måls marginal, 2.10

EXPEKT ERBJUDER ETT MATCHAT GRATISSPEL UPP TILL 1500 KR + 250 KR BETBUILDER!

Senaste nytt inför matchen

Kritiken har haglat in efter Sveriges kvalspel såhär långt. En seger och två förluster efter tre matcher är under förväntningarna och nu ser läget väldigt tufft ut för Sveriges att kvalificera sig till EM-slutspelet. Ännu är inte hoppet dött hos spelarna och ledningen, under tisdagen hade man ett möte där man ställde krav på varandra och det verkar ha gett någon typ av positiv inställning hos en och annan spelare. Emil Forsberg blev intervjuad i media och sa bland annat såhär:

Det är kniven mot strupen i två matcher där vi måste gå för det. Jag är otroligt motiverad. Det ska bli kul. Det är ett stort ansvar på axlarna, men det är sånt jag gillar. Det är då jag är som bäst, säger han.

Inför matchen har Janne Andersson fått se Kristoffer Olsson och Ludwig Augustinsson tacka nej. Avbräck som betydde att Martin Olsson kallades in. Det valet läggs på högen av spelare som det svenska folket ställer sig frågande till, är det verkligen rätt val? Låt oss se under kommande två matcher innan vi säger för mycket. Utöver Martin Olsson har det också funnits frågetecken kring Mattias Svanberg, som skall bli pappa, och Victor Nilsson Lindelöf, som varit sjuk, men nu har förbundskaptenen Janne Andersson lämnat positiva besked. Kapten Nilsson Lindelöf är spelklar. Statusen kring Svanberg fortsätter vara oklar då mittfältaren är kvar i Tyskland ännu.

Sveriges kvalmatch mot Estland under lördagskvällen startar 18.00 och sänds på TV6 och Viaplay.