Expekt har tagit fram ett erbjudande inför matchen mellan Sverige och Belgien på Stade Roi Baudouin. Vi tar oss igenom förberedelserna och mycket mer. 

Jämförelse: Odds inför Belgien vs Sverige

1. Belgien

1.57 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

X. Oavgjort

4.10 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

2. Sverige

6.40 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Inför Belgien – Sverige

Svensk landslagsfotboll har varit betydligt bättre. Det är en dyster tid vi får ta del av för tillfället och nu är nästa mästerskap missat, med den största sannolikheten på väldigt länge. Sveriges förbundskapten Janne Andersson har gått ut och meddelat att han avgår efter kvalet. Innan dess återstår det två landslagssamlingar och den första avslutas i Bryssel. Trycket kring Sveriges landskamper är iskallt för tillfället och alla väntar på att en ny era skall starta. Chanserna inför Belgien borta är ytterst små och trots att Janne Andersson satsar allt på den här matchen är det svårt för spelarna att hitta den där riktiga taggningen.

Belgien slåss med Österrike om förstaplatsen och vill givetvis vinna det här mötet med besked. Hemmafansen i Bryssel förväntar sig detta i och med att man har flera formstarka spelare inför matchen. Romelu Lukaku, Jeremy Doku och Leonard Trossard kan ställa till rejält med problem för Victor Nilsson-Lindelöf och hans försvarskompisar här.

Matchen mellan Belgien och Sverige spelas under måndagskvällen och har avspark 20.45.

Aktuella odds inför Belgien – Sverige

Expekt har slängt fram ett riktigt bra erbjudande inför matchen. Just nu får du ett matchat gratisspel upp till 1500 kr + 250 kr i deras BetBuilder. Vi har precis som spelbolaget punktmarkerat det här mötet. Belgien är storfavorit på hemmaplan och det med rätta efter att Sverige formas av negativitet. Skulle du inte vilja ta del av Expekts Betbuilder till den här matchen så erbjuder man också stora, breda och högintressanta marknader med andra spel. Men, vad har Sverige att förlora? Det är bara att spela ut och försöka straffa Belgien i det sista hopp som finns. Vi har trots allt en offensiv som utmanar hemmalagets rejält.

Speltips: Storstjärnan gör mål i en målrik tillställning! 

Dagen till ära använder jag verktyget ”Betbuilder” hos Expekt. Att Belgien är numret större än Sverige är klart och tydligt, speciellt efter mötet på Friends Arena och att Sverige är lite uddlöst för stunden. Belgiens försvarslinje övertygar mig dock inte speciellt mycket. Dejan Kulusevski, Viktor Gyökers och Emil Forsberg kan utan tvekan skapa bra målchanser mot det här laget. Det finns dock ett hemmalag med ännu starkare offensiv. Romelu Lukaku, Jeremy Doku och Leonard Trossard kan göra kaos i det svenska försvaret. Målrik tillställning? Jag tror det och därefter klickar vi i Lukaku-målet.

Odds för dubbeln i Expekt Betbuilder: 2,95

Senaste nytt inför matchen

Belgien blev under fredagskvällen klara för EM. Deras 3-2 seger mot grupptvåan Österrike blev pricken över i:et och nu är landslaget klara inför mötet med Sverige. Det betyder dock inte att man roterar och inte tar hemmamötet mot Janne Anderssons gäng på allvar, det är en förstaplats som skall tas i gruppen. En positiv sak är dock att Amadou Onana fick rött kort och är avstängd.

För Sveriges del kan chanserna vara helt grusade när matchen mot Belgien sparkas igång. Skulle Österrike slå Azerbajdzjan några timmar tidigare under måndagskvällen så är man klara för slutspel.

Avbräcken i Sverige lyder Alexander Isak, som fick lämna samlingen med känningar och förbereder sig för återstart av Premier League i England istället.

Förväntade laguppställningar

Belgien: Sels; Castagne, Faes, Theate, Verthongen; Openda, Tielemans, Mangala; Doku, Lukebakio, Lukaku.

Sverige: Olsen; Holm, Nilsson-Lindelöf, Starfelt, Augustinsson; Forsberg, Ekdal, Cajuste, Svanberg; Kulusevski, Gyökeres.