Publicerad: 11 juli 2021 kl 12.00

Vi har kommit fram till den sista speldagen under detta fantastiska mästerskap. Fotbolls-EM 2020 skall få sin segrare och det står mellan Italien och hemmanationen England. Wembley förväntas vara knökfullt och förväntningarna är höga.

Jämför: Högsta oddset

1. Italien vinst

3.05 i odds hos Unibet

Till Unibet

X. Oavgjort

3.05 i odds hos Bethard

Till Bethard

2. England vinst

2.61 i odds hos Coolbet

Till Coolbet

Betting & oddsjämförelse av matchen

Vi sammanfattar det här mästerskapet och kommer fram till att vi har två mycket rättvisa finalister på Wembley under söndagskvällen. Italien har möjligheten att sätta stopp för engelsmännens stora dröm – nämligen titeln på hemmaplan. Wembley står redo i London, där hemmanationen spelar EM-final. Två lag som imponerat på vägen till final och som säkerligen kommer bjuda upp till en jämn tillställning.

Innan du siktar in dig på oddsmarknaden på den här matchen vill vi på speltips.se erbjuda och rekommendera en oddsjämförelse för er. Det här är en mycket populär tillställning att ta del av hos spelarna och därför är det bäst för dig som spelare att ta det högsta och bästa oddset på matchen. Tror du att England löser detta? Vart får du isåfall det högsta oddset på det spelet – ta reda på det hos oss.

England små favoriter i finalen enligt oddsen

Gigantmötet mellan Italien och England är vad som avslutar det här mästerskapet. Ett Italien som slog ut Spanien i semifinalen medans England hade stora problem med Danmark. Det här är dock två lag som är rättvisa finalister efter ett mycket övertygande och stabilt EM. Matchen spelas på Wembley i London och därmed har England, återigen, hemmaplan. Det är en anledning till att man också står som favoriter i finalen (2.72) mot Italien (3.05).

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Italien-England! »

Betta på finalen mellan Italien och England

Trycket på EM-finalen mellan Italien och England är enormt. Fotbollsvärlden- och framförallt -europa stannar och blickarna ligger på matchen. Skall England kunna försvara sitt favoritskap hemma på Wembley? Eller blir det italienskt firande på söndagkväll? Det återstår att se, men spelbolagen tror på engelskt firande.

Nedanför har vi sammanställt fem spelbolag som erbjuder ett mycket bra och stort utbud på just EM-finalen. Det finns givetvis fler spelbolag med utbud än såhär, men det här är fem spelbolag som svenskarna prioriterar högt och som säkerligen har det spelet du letar efter inför finalen.

Rekommenderas inför Italien – England:

  • Unibet
  • Svenska Spel
  • Bet365
  • Betsson
  • Bethard

Unibet

EM-final hos Unibet, då spetsar man utbudet ytterligare och har ett enormt utbud. Mästerskapet har bjudit på ett och annat fantastiskt minne att ta med sig för både spelarna och spelbolagen – i och med en del skrällar. Hos Unibet rekommenderar vi er att ta del av välkomstbonusen om ni är ny kund inför finalen som väntar, då har du en utökad budget till ditt befogande.

Betsson

Betsson är klara för EM-finalen mellan Italien och England. På förstasidan syns både det stora avgörandet men också erbjudandet om att ta del av bonus. Bonus som ger dig en extra fart i budgeten när finalen står för dörren. Utnyttja detta och klicka in dig på Betsson idag. Betsson är dessutom ett av spelbolagen som erbjuder högst odds.

Svenska Spel

Stryktipset, Europatipset och Topptipset – tre av Svenska Spels stora spel som lockar svenska spelarna. Nu väntar en EM-final och samtliga spelbolag prioriterar detta enormt – speciellt Svenska Spel som erbjuder flera olika spel på matchen. Glöm erbjudanden här dock och ta istället del av deras nya, mycket snygga utbud.

TV-kanal och tid

EM Final. Italien mot England. Wembley i London. Det här är en match som drar enormt med intresse och åskådare utifrån och som säkerligen kommer dra en hel del tittarsiffror, kanske till och med mer än vad Englands semifinal mot Danmark gjorde. Intresset ökar dessutom när det kommer till spelbolagen. Mer intresse för matchen, mer spel på matchen.

Nedanför har ni den information ni behöver veta för att få ta del av matchen på tv under söndagen. England spelar EM-finalen hemma på Wembley men står som bortalag – tänk på det inför bettandet. Sätt er ner och njut av underhållningen, det här kommer bli något alldeles extra.

  • Italien – England
  • Fotbolls-EM Final
  • Matchstart 21.00
  • TV4
  • London, England
KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Italien-England! »