Publicerad: 6 juli 2021 kl 12.20

Semifinalen mellan Italien och Spanien kan bli något alldeles extra. Det är äntligen dags att plocka fram EM-slutspelets finalister.

Jämför: Högsta oddset

1. Italien vinst

2.50 i odds hos Unibet Sport

Till Unibet

X. Oavgjort

3.20 i odds hos Bethard

Till Bethard

2. Italien vinst

3.23 i odds hos Coolbet

Till Coolbet

Betting & oddsjämförelse av matchen

Längtan efter dessa matcher har varit enorm. Det hade givetvis varit ännu hetare med Sverige inblandat, men nu är man inte det. Inför mötet mellan Italien och Spanien är trycket stort bland spelarna på de olika spelbolagen. Semifinalerna är här och då maxar spelbolagen sina utbud.

Innan du bettar på semifinalen mellan Italien och Spanien lämnar vi ett råd om att ta en titt på vår oddsjämförelse. En oddsjämförelse är en blick över matchen, där vi får reda på vilket spelbolag som erbjuder det bästa och därmed högsta oddset på just ditt spel. Har du siktat in dig på Italien-seger här? Ta då en titt på oddsjämförelsen för att hitta det främsta oddset.

Tight semifinal enligt oddsen

Gigant-semin mellan Italien och Spanien kan erbjuda mycket. Här har vi i princip allt man kan tänka sig, klassen i lagdelarna är enorm, förberedelserna har varit fina och det är två semifinalister som vill nå den efterlängtade och stora finalen på Wembley kommande söndag. Spelbolagen håller dessa två ganska tight, med liten fördel italienarna som imponerat mest på vägen hit.

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Italien-Spanien – utan omsättning!

Här kan du betta på Italien mot Spanien

Efter att du bestämt vilket spel du vill spela och sedan tagit del av oddsjämförelsen återstår det en sak: lägga spelet. Nedanför rekommenderar vi fem av spelbolagen som du säkert tagit en titt på. Svenskarna älskar Unibet, Bet365, Svenska Spel och så vidare – det här är bara tre av spelbolagen som spelarna ofta väljer. Nedanför listar vi fem – av många.

Semifinalen mellan Italien och Spanien kommer dra mycket publik. Publik är intresse och ett stort intresse skapar sugna spelare som vill betta på matchen. Det är därför vi tagit fram en fin inblick över oddsen på detta mötet och vilket spelbolag du borde överväga. Ta del av oddsjämförelsen och vilka spelbolag som erbjuder ett bra utbud på den här matchen hos oss på speltips.se.

Rekommenderas inför Italien – Spanien:

  • Unibet
  • Svenska Spel
  • Bet365
  • Betsson
  • Bethard

Unibet

Spetsa din budget inför den första semifinalen i Fotbolls-EM. Det gör du bäst på Unibet, iallafall enligt spelbolaget själva som erbjuder en fin välkomstbonus för dig som ny kund. Det går knappast att se förbi Unibet, som många svenskar prioriterar dagligen när dom bettar på diverse matcher. Italien – Spanien är en supermatch och här har Unibet ett mycket välfyllt utbud.

Betsson

Betsson är näst i raden över rekommenderade spelbolag. Kanske var det till och med Betsson som erbjöd högst odds på ditt tänkta spel? Betsson erbjuder nämligen ett kanon-utbud på fotboll och har mängder av marknader på just Fotbolls-EM och mötet mellan Italien och Spanien. Ta del av detta nedan och glöm för guds skull inte deras fina välkomstbonus.

Svenska Spel

Stryktipset, Europatipset och Topptipset – tre av Svenska Spels stora spel som lockar svenska spelarna. Utbudet hos Svenska Spel har bara blivit bättre och bättre – när Fotbolls-EM dessutom tagit vid i rutan. Nu är det dags för Fotbolls-EM och dess slutspel, ett bra tillfälle att erbjuda lite plus i kanten. Här hittar du inga större bonusar, men det finns otroligt mycket gott att ta vara på.

TV-kanal och tid

Semifinal: pulsen ökar, trycket är större och förväntningarna är många. Italien har imponerat och nått alla förväntningar hittills och nu är det endast två mål kvar, att nå final och att vinna guldet. Motståndaren skrivs som Spanien, ett landslag som är mitt under ett generationsskifte och som inte alls tippas så här långt.

Rättigheterna för matchen ligger hos TV4 och CMore, precis som hälften av matcherna under mästerskapet gjort så här långt. Nedanför har vi sammanställt den information ni behöver veta inför matchstart för att inte missa något.

  • Fotbolls-EM Semifinal
  • Matchstart 21.00
  • TV4
  • London, England
KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Italien-Spanien – utan omsättning!