Publicerad: 9 juli 2021 kl 13.50

Mötet mellan Connor McGregor och Dustin Poirier är det mest intressanta på väldigt länge. Det har varit en längre period under pandemin utan den här typen av evenemang – nu är det dags för det tredje mötet mellan giganterna.

Jämför: Högsta oddset

McGregor vinst

2.05 i odds hos Unibet

Till Unibet

Poirier vinst

1.80 i odds hos Coolbet

Till Coolbet

McGregor-Poirier odds just nu

Den tredje upplagan av möten mellan McGregor och Poirier är här. Det har varit en förväntansfull och lång väntan. Under tidig söndagsmorgon, svensk tid, kommer McGregor – Poirier 3 avgöras. Giganterna inom UFC har mötts två gånger tidigare och har därefter varsin seger. McGregor vann det första mötet genom en knockout medans Poirier svarade i returmatchen.

Inför det tredje, och kanske sista, mötet mellan dessa två herrar håller spelbolagen Dustin Poirier som knapp favorit (1.75) mot Connor McGregor (2.05). Det mesta tyder dock på en väldigt jämn och spännande kamp. UFC-eventen har saknats ett bra tag och därmed är det här är ett väldigt populärt evenemang att ta del av.

Dustin Poirier favoriter enligt oddsen

Det stämmer – Dustin Poirier är, efter seger i andra matchen mellan dessa, favorit i den tredje upplagan. Det var skrivet i sten att det skulle bli en tredje och kanske avgörande match mellan dessa två. Connor McGregor vill givetvis visa vem som är bäst här – speciellt eftersom spelbolagen håller Poirier som favorit (1.75). Det här kommer med största sannolikhet bli en tight tillställning och det är flertalet experter som tror på McGregor (2.05) trots underdog-stämpeln.

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på McGregor-Poirier – utan omsättning!

McGregor – Poirier betting

Det här är en tillställning och ett evenemang som drar enormt mycket tittare, intresserade och UFC-älskare. Det är två av de största, om inte de största för tillfället, som möts och det förväntas bli en rejäl kamp om segern. Det är den tredje gången dessa två giganter möts och det spetsar såklart till spänningen en aning. Inför matchen är Dustin Poirier favorit till seger.

Innan du skall betta på den här matchen kan det vara en rekommendation att ta del av vilket spelbolag som erbjuder det högsta och därmed bästa oddset. Skall du till exempel spela på att Connor McGregor vinner? Då rekommenderar vi alltså oddsjämförelsen – en blick över vilka spelbolag som erbjuder odds, vilka som erbjuder flest odds och vilket spelbolag som erbjuder bäst odds på ditt utvalda bett.

Här kan du betta på matchen

Spelbolagen är många och man kan inte hålla koll på samtliga. Oftast väljer ni, spelarna, ut era favoritbolag – tex Unibet, Bet365 och Betsafe som är populära bland svenska spelare. Det här gör att du missar ett och annat, ofta är det andra spelbolag som erbjuder annat utbud, men också bättre utbud när det kommer till högre odds på spelen.

Precis som vi nämnde ovan är det högt rekommenderat att ta del av jämförelsen inför McGregor – Poirier och andra evenemang framöver. Så du inte väljer fel spelbolag, där chansen finns att du klickat i ett betydligt lägre odds än på ett annat spelbolag. Nedanför har vi listat fem mycket populära spelbolag – men det finns betydligt fler.

  • Unibet
  • Bet365
  • Betsafe
  • Snabbare
  • LeoVegas

Unibet

Unibet är ett av de fem spelbolag som vi rekommenderade – men också som svenska spelarna prioriterar högt. Det här är ett spelbolag som svenskarna älskar på många sätt. Unibet erbjuder ett enormt utbud på flertalet sporter och där är matchen mellan McGregor och Poirier prioriterad. Ta del av Unibets välkomstbonus för att spetsa din spelbudget precis innan UFC-mötet drar igång.

Bet365

Världens största spelbolag, säger Persbrandt på reklamen. Det stämmer, Bet365 är världens största spelbolag och har ett utbud efter det. När Connor McGregor – Dustin Poirier 3 skall avgöras tidig söndagsmorgon så har spelbolaget spetsat utbudet på matchen. Är du störst så måste du prestera efter det – ta del av Bet365 välkomstbonus när du registrerar dig som ny kund.

Betsafe

Nästa spelbolag som vi på speltips.se rekommenderar inför UFC-mötet på söndag är Betsafe. Här hittar vi ett rejält och kul utbud att ta del av. Även här kan ni hitta en välkomstbonus och andra erbjudanden som givetvis lockar en hel del kunder. Inför UFC-matchen på söndag är utbudet spetsat och redo att ta del av.

Streama McGregor – Poirier

Förväntningarna, trycket på evenemanget och den enorma fighten mellan Connor McGregor och Dustin Poirier är snart i mål. Vem lyckas vinna det tredje mötet mellan dessa? Tar Dustin sin andra raka seger mot irländaren? Det och mycket annat får vi reda på snart. Den här matchen drar enormt med intresse och mycket publik därmed.

Nedanför har vi sammanställt lite information om matchen, som får dig att veta vart man ser matchen, när matchen startar och så vidare. Vi underlättar det helt enkelt för dig som tänkt att kolla på den enorma tillställningen.

  • Matchstart: Söndag 6.45
  • Viaplay
  • UFC 264
KAMPANJ: 100 kr riskfritt på McGregor-Poirier – utan omsättning!