Alexander “The Mauler” Gustafsson är tillbaka på scenen och gör comeback under helgen mot brasilianaren Fabricio Werdum. Matchen går av stapeln natten mot söndag kl 02.00 och alla tider, odds och kampanjer hittar du här.

Fighten är Alexander Gustafssons, eller The Mauler som han också kallas, första på över 12 månader. Det blir också The Maulers första fight i tungvikt vilket beror på att han slipper en jobbig period av viktnedgång före fighten för att få gå i lätt tungvikt som han tidigare har gjort. Många MMA-intresserade svenskar hoppas nu på att svenskens form är bra, men faktum är att han sedan den uppmärksammade segern mot Jon Jones för sju år sedan endast har tre segrar.

Motståndaren Werdum är strax över 40 år och har varit mästare i tungvikt för några år sedan. År 2016 kom första förlusten på över fem år och sedan dess har det gått lite tyngre för Werdum som förlorat en hel del. Den stora fördelen är dock att Werdum gått många fler matcher, rättare sagt 33 stycken, och framförallt är han erfaren i tungvikt där The Mauler gör debut.

Försäkrat spel på The Mauler

KAMPANJ: 100 kr försäkrat spel

Unibet erbjuder nya kunder 100 kr försäkrat spel på The Mauler att vinna mot Werdum. Skapa ett konto genom knappen nedan och placera ett spel på att The Mauler vinner (max 100 kronor av din insats räknas till kampanjen). Om du inte vinner får du pengarna tillbaka – utan omsättningskrav!

Till Unibet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

TV-Tider Werdum vs The Mauler

MatchViktTid
Robert Whittaker – Darren TillMellanvikt02.00
Mauricio “Shogun” Rua – Antonio Rogerio NogueiraLätt tungvikt02.00
Alexander Gustafsson – Fabricio WerdumTungvikt02.00
Carla Esparza – Marina RodriguezStråvikt02.00
Gadzhimurad Antigulov – Paul Craig Lätt tungvikt02.00
Alex Oliveira – Peter SobottaWeltervikt02.00
Khamzat Chimaev – Rhys McKeeWeltervikt02.00
18+ | Uppdateras löpande | Speltips.se

Odds Werdum – The Mauler

Award free icon ODDS – VINNAREUNIBETCOOLBETLEOVEGAS
Star free icon ODDSEN PÅ THE MAULER
1.30 hos Unibet
1.28 hos Coolbet
1.30 hos LeoVegas
Star free icon ODDSEN PÅ WERDUM
3.60 hos Unibet
3.85 hos Coolbet
3.60 hos LeoVegas