Två stora underdogs på förhand är nu framme i kvartsfinal. Fotbolls-EM har bjudit på flera oväntade resultat och där har såväl Tjeckien som Danmark. Spelbolagen erbjuder givetvis odds på Tjeckien-Danmark och vi har tagit fram de högsta oddsen i vår jämförelse.

Jämför: Högsta oddset

1. Tjeckien vinst

3.90 i odds hos Unibet Sport

Till Unibet

X. Oavgjort

3.30 i odds hos Bethard

Till Bethard

2. Danmark vinst

2.15 i odds hos Coolbet

Till Coolbet

Betting & oddsjämförelse av matchen

Efter en taskig och jobbig start för Danmark har man ryckt upp sig. Danskarna har övertygat i slutet och går in i kvartsfinalen som favoriter mot Tjeckien enligt spelbolagens odds. Tjeckien skall dock inte underskattas med stjärnan Shick i spetsen som jagar förstaplatsen i skytteligan som just nu Ronaldo innehar.

Inför den här kvartsfinalen mellan Tjeckien och Danmark har spelbolagen plockat fram mycket fina utbud. Marknaderna är smockfulla hos de flesta spelbolagen när Danmark står som favoriter mot Tjeckien. Hur rör sig oddsen precis innan matchstart? Vilket spelbolag erbjuder högst och bäst odds på danskt avancemang? Ta reda på detta via vår oddsjämförelse, som visar uppdaterad information om vad som sker med oddsen.

Danmark favoriter i stormötet enligt oddsen

Inför Danmarks kvartsfinal mot Tjeckien har man presterat på en fin nivå. Detta har lett till att man går in som favoriter. Spelbolagen och fotbollälskarna är fast bestämda att det skall vara på det viset, att Danmark skall ha störst chans till vinst och avancemang. Oddset på seger 2.15 och på avancemang 1.55 visar tydligt detta, och många väntar sig att man rider vidare på den fina formkurvan.

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Tjeckien-Danmark – utan omsättning!

Här kan du betta på Tjeckien mot Danmark

Vi rekommenderar vår oddsjämförelse innan du bettar på Fotbolls-EM och mötet mellan Tjeckien och Danmark. Det här ger dig en skarp överblick på oddsen, vilket spelbolag som erbjuder det högsta och därmed bästa oddset på just ditt spel. Nedanför har vi sammanställt en lista över några populära spelbolag.

Det här är fem spelbolag som erbjuder ett väldigt stort och bra utbud på både Fotbolls-EM i sig och framförallt dagens drabbning mellan Tjeckien och Danmark. Den mycket oväntade kvartsfinalen har många ögon på sig med höga förväntningar, speciellt hos Danmark som hela fotbollsvärlden stöttar i och med Christian Eriksen-incidenten.

Spelbolag med odds för Tjeckien – Danmark: 

  • Unibet

  • Svenska Spel

  • Bet365

  • Betsson

  • Bethard

  • Coolbet

Unibet

Unibet är ett spelbolag som vi rekommenderar, men också som de svenska spelarna prioriterar. Utan att det skall rimma ännu mer här så ber vi er ta en titt på deras utbud. Unibet erbjuder ett utbud av högsta klass utanför och under Fotbolls-EM. När mötet mellan Tjeckien och Danmark är på g erbjuder man precis det grymma utbud som man gjort tidigare under mästerskapet.

Betsson

Betsson är ett av alla spelbolag som menar att Danmark skall stå som favoriter. Tjeckien får axla underdog-stämpeln även i detta mötet, trots att man tagit sig vidare genom att slå ut ett och annat lag nu. Danskarna skall ha goda möjligheter att avancera förbi kvartsfinal enligt oddsen – ta del av dessa hos Betsson och passa på att kika in välkomstbonusen.

Svenska Spel

Stryktipset, Europatipset och Topptipset – tre av Svenska Spels stora spel som lockar svenska spelarna. Svenska Spel har ändrats helt och hållet när det kommer till oddset efter att ha fått en ny spelleverantör. Tyckarna menar att det är ett betydligt bättre och större utbud just nu än tidigare. Ta del av detta och passa på att lägga ett spel på Tjeckien – Danmark.

TV-kanal och tid

Nu siktar vi in oss på Danmarks kvartsfinal mot Tjeckien i Baku. Här har SVT rättigheterna att sända och TV4 får vila tills senare. Andre Pops, Daniel Nannskog och de andra experterna guidar er genom hela kvällen. Matchen startar kl 18.00 och sänds i SVT2.

Hejar du fram vårt grannland? Varför inte spela på Danmark isåfall, ta del av oddsjämförelsen hos oss på speltips.se för att öka spänningen med ett spel där det högsta och bästa oddset finns. Både Tjeckien och Danmark har överraskat genom mästerskapet och vi kan förvänta oss en rejäl kamp mellan två jämnbördiga landslag.

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Tjeckien-Danmark – utan omsättning!