Ukraina slog ut Sverige i åttondelsfinalen och får nu motstånd av England. Engelsmännen beger sig för första gången ifrån London för att spela på bortaplan – kan det sätta skräck i laget eller lyckas man efter förväntningarna? Oddsen talar sitt tydliga språk och England är klara favoriter enligt spelbolagen.

Jämför: Högsta oddset

1. Ukraina vinst

8.75 i odds hos Unibet Sport

Till Unibet

X. Oavgjort

4.65 i odds hos Bethard

Till Bethard

2. Italien vinst

1.44 i odds hos Coolbet

Till Coolbet

Betting & oddsjämförelse av matchen

Innan du bettar på Ukraina och England rekommenderar vi att ta del av oddsjämförelsen. Oddsjämförelsen ger dig svar på det mesta – vilket spelbolag som erbjuder högst och bäst odds på ditt spel samt hur oddsen rör sig inför matchstart. Vi på speltips.se prioriterar alltid våra läsare först och har därför en ständigt uppdaterad lista över detta.

I dagsläget är England enorma favoriter (1.44) mot ett Ukraina som är betydligt svagare på många vis (8.75). Spelbolagen samt många experter räknar bort Ukrainas chanser i den här kvartsfinalen och menar att England är ett för starkt landslag för att tappa det här.

England favoriter enligt oddsen

England lämnar London och sin hemmaplan för första gången det här mästerskapet. I EM har man endast spelat matcher på Wembley och kommer att, om man vinner kvartsfinalen, fortsätta göra det framöver. Ett stort plus för England såklart, men då behöver man först och främst förlänga mästerskapet med en vinst i kvartsfinalen. England (1.44) visar hur pass stora favoriter man är här.

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Ukraina-England – utan omsättning!

Här kan du betta på Ukraina mot England

Vi rekommenderar vår oddsjämförelse innan du bettar på Fotbolls-EM och mötet mellan Ukraina och England. Det här ger dig en skarp överblick på oddsen, vilket spelbolag som erbjuder det högsta och därmed bästa oddset på just ditt spel. Nedanför har vi sammanställt en lista över några populära spelbolag.

Det här är fem spelbolag som erbjuder ett väldigt stort och bra utbud på Fotbolls-EM. Matchen mellan Ukraina och England prioriteras och det finns ett mycket stort utbud att ta del av. Passa på att ta hand om en välkomstbonus hos något av våra rekommenderade spelbolag, om du skulle vara ny kund. Inget skall sätta stopp för England i det här mötet, om ni frågar spelbolagen.

Spelbolag med odds för Ukraina – England: 

  • Unibet

  • Svenska Spel

  • Bet365

  • Betsson

  • Bethard

Unibet

Unibet är spelbolaget som många spelare prioriterar när man bettar. Det här är ett spelbolag som har ett enormt utbud och som ständigt är med i matchen och slåss om bäst marknader. Ta del av Unibets välkomstbonus om du är ny kund, för att spetsa till din spelbudget en aning – in och besök hemsidan eller deras app direkt.

Betsson

England är storfavoriter mot Ukraina i EM-kvartsfinalen. Det menar även spelbolag som Betsson, som har satt ut England som gigantiska favoriter, med rätta dessutom. Det här är ett landslag som håller en betydligt högre klass och som skall kunna avancera från det här. Spela på matchen hos Betsson och ta del av deras erbjudanden för att spetsa till lyckan.

Svenska Spel

Stryktipset, Europatipset och Topptipset – tre av Svenska Spels stora spel som lockar svenska spelarna. Svenska Spel erbjuder ett mycket stort och lovande utbud på matchen mellan Ukraina och England – redo att ta del av. Tyvärr, för spelarnas skull, har man inga erbjudanden som man kan ta del av, men räknas ändå som en av de allra främsta på svensk mark.

TV-kanal och tid

Ukraina mot England kommer locka stort intresse. Engelsmännen har ställt in siktet på guld här och när stornation efter stornation lämnar mästerskapet ökar chanserna. Först behöver man ta sig förbi Ukraina och kvartsfinal, sedan väntar antingen Danmark eller Tjeckien. Matchen sänds i TV4 med matchstart kl 21.00.

Ta del av vår oddsjämförelse, lägg ett spel på det högsta och bästa oddset och öka samtidigt spänningen inför kvartsfinalen. England ligger för tillfället som storfavoriter, men det kan vara värt att hålla koll på hur oddsen rör sig inför matchstart för att få det allra bästa oddset om det är England-seger som gäller.

KAMPANJ: 100 kr riskfritt på Ukraina-England – utan omsättning!