Tillsammans med Snabbare kan vi erbjuda alla nya kunder 15.00x pengarna på att Frankrike besegrar Belgien! Här nedan ser du hur du går tillväga för att ta del av kampanjen.

1. Registrera ett konto

Klicka på ”hämta erbjudande” för smidig registrering med hjälp av BankID.

2. Välj bonus och spela insats

Välj ”Super Oddset” vid din första insättning (minst 100 kr). Lägg sedan 25 kr på att Frankrike vinner mot Belgien.

3. Eventuella vinster

Om Frankrike vinner matchen – vinner du upp till 375 kr utan omsättning!

Bra att veta: Glöm inte att klicka er in via vår länk. Erbjudandet gäller endast nya kunder!

Dags att växla upp

Åttondelsfinalerna är i full gång och det har blivit dags för en av förhandsfavoriterna, Frankrike, att ge sig in i leken. Man ställs mot Belgien i en spännande match och vad passar då bättre än en galen boost från Snabbare, där den franska segern är boostad till hela 15x pengarna!

Belgiens prestationer detta mästerskap har, likt många andra nationer, varierat rejält. Kvalitén finns definitivt i truppen, men nu ställs man mot kanske tuffast möjliga motstånd direkt i åttondelsfinal.

Frankrike gick in som kanske den största favoriten till att vinna detta mästerskap. Prestationerna hittills har inte levt upp till förväntningarna, och när nu slutspelet är igång blir det spännande att se om man kan få igång detta stjärnfyllda landslag. Man kliver oavsett in som favoriter i denna åttondel, och håller ni med om det är Snabbares boostade odds till 15x pengarna på att Frankrike vinner perfekt!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.