För att höja transaktionshastigheten ytterligare och underlätta ännu mer för spelarna så valde Paf under tisdagen att införa Swish som möjlig betalningsmetod. Det sägs vara den absolut snabbaste metoden för svenska kunder och det åländska spelbolaget hoppas det tas emot med förnöjsamhet.

Swish – en smidig betalningsmetod

I dagsläget använder nästan sju miljoner svenskar den populära överföringstjänsten Swish och bara under december så genomfördes närmare 40 miljoner unika transaktioner. Med hjälp av ditt mobilnummer kan du på ett enkelt och behändigt vis föra över pengar till en annan privatperson eller företag – samt nu också till spelbolag. Paf blir nästa spelbolag att haka på trenden med swish-insättningar, där du på snabbast möjliga vis kan sätta in pengar. Pengarna överförs till ditt spelkonto inom ett fåtal sekunder.

En majoritet av Sveriges befolkning använder sig idag av betaltjänsten och fler bettingsidor lär ta efter Paf:s initiativ den närmsta tiden.

Hur du gör en insättning med Swish

  1. Välj Swish som betalningsmetod.
  2. Fyll i ditt personnummer.
  3. Välj önskat belopp och klicka “Sätt in”.
  4. Gå in på Swish och signera betalningen med mobilt BankID.

100 kr bonus utan omsättningskrav

Inte nog med att du nu kan sätta in pengar med Swish – du får också 100 kr utan omsättningskrav vid din första insättning. Det enda du behöver göra för att ta del av bonusen är att klicka på knappen nedan och sätta in minst 100 kr. Därefter överförs automatiskt 100 kr till ditt spelkonto helt utan omsättningskrav!

Till PAF
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller