Sergio Ramos ser ut att nobba en förlängning Real Madrid. 34-åringens kontrakt med den spanska storklubben löper ut efter säsongen, och enligt Marca har den nya PSG-managern Mauricio Pochettino öppnat upp för en värvning av mittbacken.

Sergio Ramos har tillhört Real Madrid sedan 2005. Mittbacken har noterats för 103 mål på 713 matcher i den vita tröjan, men 34-åringen kan snart ha gjort sitt i den spanska huvudstadsklubben. PSG ska enligt spanska tidningar vara fast beslutna att värva spanjoren, som ännu inte lyckats komma överens med Real Madrid om en kontraktsförlängning.

Enligt spanska Ondacero ska de franska giganterna ha erbjudit Ramos ett kontrakt som sträcker sig över tre år, med en lön på 15 miljoner euro per säsong. Ramos sitter på ett utgående kontrakt och är således fri att föra samtal med andra klubbar. Förutom PSG ska de engelska giganterna Manchester City och Liverpool ha visat stort intresse för Real-kaptenen.

Pochettino öppnar upp för en värvning

Mauricio Pochettino, som ersatte Thomas Tuchel i PSG, har i en intervju med Marca öppnat upp för en värvning av Ramos.

– PSG:s strategi har varit tydlig i många år, ända sedan vi värvade Ronaldinho. Vi tittar vilka möjligheter som finns på transfermarknaden och värvar de spelare som kan förbättra oss. Vi får se vad som händer de kommande månaderna. Om Ramos skulle komma hit skulle han komma till en stark klubb med målsättningen att alltid vinna. PSG är en av världens största klubbar, säger Mauricio Pochettino, PSG:s manager, till spanska Marca.

Ramos har under en längre tid förhandlat om ett nytt kontrakt med Madrid-klubben, men ännu är ingen överenskommelse nådd. Real Madrids policy är att inte erbjuda mer än ett år i taget när man förlänger med spelare som passerat 30 år, en policy som rapporteras vara det stora problemet, då den spanske mittbacken begär ett längre kontrakt för att skriva under.

Ramos har under säsongen noterats för två mål på 14 spelade ligamatcher. Real Madrid parkerar på en andraplats i ligan, med sju poäng upp till ärkerivalerna och tillika serieledarna Atletico Madrid, som dessutom har en match mindre spelad.