Rapporter: Ronaldinho gifter sig - med två kvinnor - Speltips.se

Rapporter: Ronaldinho gifter sig – med två kvinnor

Den 38-årige fotbollskonstnären fortsätter att skapa rubriker, denna gång utanför planen. Enligt rapporter ska brasilianaren gifta sig med två kvinnor samtidigt, något som väckt stor uppmärksamhet runt om i världen.

Ronaldinho anses av många vara en av tidernas bästa fotbollsspelare. Brassen har utsetts till världens bästa fotbollsspelare vid två tillfällen, och har bland annat vunnit La Liga, Champions League och VM. Trots att spelarkarriären tog slut 2015 fortsätter dock 38-åringen att skapa rubriker.

Enligt brittiska Daily Mail, som i sin tur hänvisar till brasilianska medier, har brasilianaren planer på att gifta sig i sommar. Med två kvinnor – Priscilla Coelho och Beatriz Souza. Rapporter gör gällande att trion levt ett lyckligt liv i 38-åringens lyxvilla sedan årsskiftet, och nu sägs samtliga vara redo att ta nästa steg i “förhållandet”.

Systern kommer inte att närvara

Ronaldinhos beslut har väckt kraftiga reaktioner. Bland annat kommer Deisi, 38-åringens syster, inte att närvara vid bröllopet då hon inte står bakom beslutet. Även nära vänner till kvinnorna har uttryckt oro över förhållandet.

– Hon är nära att mista jobbet på grund av det här, säger en vän till Priscilla Coelhos enligt brittiska Mirror.

Bigami, ett specialfall av Polygami, är enligt lag förbjudet och straffbart i Brasilien. Daily Star hävdar dock att brassen inte har några planer på att formellt registrera äktenskapet, utan istället ha ett bröllop endast för ceremonins skull.

Bigami är olagligt i Brasilien och straffbart med upp till sex års fängelse, men det är troligt att ett eventuellt bröllop bara skulle vara en ceremoni och inte något som registreras”, skriver tabloiden.

Bröllopet väntas enligt rapporter äga rum i augusti.

Skrivet av |2018-05-24T15:42:01+00:0024 maj, 2018|Nyheter|0 kommentarer
Elias är vår Content & Community Manager och ni hittar honom dagligen i vår community på Facebook där han är huvudansvarig. Tveka inte på att kontakta honom vid frågor eller funderingar. Elias skriver även speltips och nyheter som ni kan ta del av på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar