Lagom till slutspurten för årets fotbolls-VM så inleder Speltips.se ett samarbete med den nylanserade sportboken Rizk Sport! Alla nya spelare får en även välkomstbonus på 1000 kr med ett riktigt bra omsättningskrav.

Rizk är sedan flera år tillbaka ett av Sveriges absolut vassaste nätcasino. Under två år har man nu jobbat på att lansera en egen bettingsida som äntligen är här. Vi är såklart stolta att inleda ett samarbete direkt med Rizk och vi hoppas att du kommer vilja testa deras nya produkt.

Sätt in 1000 kr – spela för 2000 kr

Rizk erbjuder en välkomstbonus till alla våra läsare som är på 100% upp till 1000 kr. Det innebär att när du sätter in 1000 kr får du totalt 2000 kr att spela för.

Som en extra bonus för våra läsare så får du också snurra Wheel of Rizk en gång helt gratis. Där kan du vinna ett Riskfritt spel upp till 150 kr – utan omsättningskrav.

Omsättningskravet hos Rizk är 6x bonusbeloppet, vilket är riktigt bra. Det innebär att du behöver spela för 6000 kr (6×1000) innan du kan göra ditt första uttag. Varje spel måste läggas till minsta odds 1.8 för att det ska räknas mot omsättningskravet.

Hämta välkomstbonus

Den ultimata sportsbook-lösningen

“På grund av vår erfarenhet från både operatörs- och plattformsperspektivet har vi kommit fram till vad vi anser vara den ultimata sportsbook-lösningen”, säger Endre Nesset – ansvarig för Rizk Sport.

Med egna utvecklare har Rizk Sport verkligen lyckats bygga en riktigt snabb och enkel hemsida som också är väl anpassad för mobilen. Du hittar en fullt utvecklad cash-out där man lovar att erbjuda cash-out på nästan alla sporter. Rizk har också egna oddssättare vilket innebär att det kommer gå att hitta riktiga guldkorn till spel som inte finns någon annanstans.

Gå till Rizk Sport