Speltips.se presenterar nu en rykande färsk snöboll där det ligger hela 10 000 kr i potten och vinsterna betalas ut som rena cash. Hur saftigt låter inte det?

Börja tävla

1. Gå till Betway

Gå till Betway genom knappen och skapa ett konto (om du inte redan har ett).

2. Placera ett spel

Lägg ett spel för exakt 150 kr med minsta oddset 2.0 där spelen är avslutade under torsdag 7/2, alltså från natten mot torsdag 00:01 till 23.59 på torsdag. Kombinationer är OK.

3. Upprepa stegen

Därefter tar du en prinscreen och postar spelet i det uppsatta inlägget i Speltips.se Facebook-grupp. Om spelet sitter återupprepar du gårdagens process (satsa hela gårdagens vinstsumma) med matcher som startar fredag 00:01-23.59 och samma på lördag samt söndag. Spelet måste vara avgjort innan dygnet är slut.

Den som har klarat alla dagar kan stoltsera sig som vinnare. Om det är flera som har klarat alla dagar så delar dessa på 10 000 kr.

Bra att veta: Posta spelet i FB-inlägget, startkassa 150 kr och tävlingen pågår i fyra dagar.

Börja tävla

Allmänna regler och villkor för tävlingen:
– Prissumman är 10 000 kr. Pengarna betalas ut i kontanter.
– Dessa erbjudanden gäller endast för kunder med bankland Sverige.
– Alla spelare börjar med 150 kr.
– Turneringen startar på 7/2-19 och avslutas 10/2-19.
– Ett bidrag per person/tävlingsdag. Spelaren måste vara med från dag ett för att kunna få ta del av prissumman.
– Matcherna får tidigast starta 00:01 och spelen vara avslutade senast 23:59 samma dygn. Det gäller samtliga tre tävlingsdagar.
– Minsta oddset per kupong är 2.0 för att räknas in i tävlingen, både singlar och kombinationer är godkända. Livespel och spel som cashas ut räknas inte.
– Om en kupong efter omräkning vid ex. void eller dylikt får under 2.0 i odds så är deltagaren ute ur tävlingen. Kupongen måste ha minst 2.0 i odds efter att den är avslutad.
– Vinstbeloppet (insats + vinst) måste satsas i sin helhet under den nästkommande speldagen. Ex. 150 kr spelas första dagen på ett spelobjekt med odds 2.0 och vinns. Då måste hela beloppet (300 kr) satsas nästkommande speldag
– Om endast en person klarat alla tre dagar så vinner denne hela summan om 10 000 kr. Är det två eller fler så delas summan mellan antalet vinnare.
– Du måste posta en bild av spelet (innan första matchen startar) varje dag där spel, insats och odds är synligt i tävlings inlägget som finns i Speltips.se Facebook-grupp.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.