Speltips.se presenterar nu en rykande färsk snöboll där det ligger hela 5000 kr i potten och vinsterna betalas ut som rena cash. Tävlingen pågår från tisdag till fredag i Speltips.se grupp på Facebook.

Börja tävla

1. Gå till No Account Bet

Gå till NoAccountBet genom knappen och signera med BankID

2. Placera ett spel

Lägg ett spel för exakt 100 kr med minsta oddset 1.5 där spelen är avslutade under tisdag 17/9, alltså från natten mot tisdag 00:01 till 23.59 på tisdag. Kombinationer är OK.

3. Upprepa stegen

Därefter tar du en prinscreen och postar spelet i det uppsatta inlägget i Speltips.se Facebook-grupp. Om spelet sitter återupprepar du gårdagens process (satsa hela gårdagens vinstsumma) med matcher som startar onsdag 00:01-23.59 och samma på torsdag samt fredag. Spelet måste vara avgjort innan dygnet är slut.

De två som har klarat alla dagar kan stoltsera sig som vinnare. Om det är fler som har klarat alla dagar så är det de två som förvandlat sin hundring till mest pengar.

Bra att veta: Posta spelet i FB-inlägget, startkassa 100 kr och tävlingen pågår i fyra dagar.

Börja tävla

Allmänna regler och villkor för tävlingen:
– Prissumman är 5000 kr. 4000 kr till 1:an och 1000 kr till 2:an.
– Dessa erbjudanden gäller endast för kunder med bankland Sverige.
– Alla spelare börjar med 100 kr.
– Turneringen startar på 17/9-19 och avslutas 20/9-19.
– Ett bidrag per person/tävlingsdag. Spelaren måste vara med från dag ett för att kunna få ta del av prissumman.
– Matcherna får tidigast starta 00:01 och spelen vara avslutade senast 23:59 samma dygn. Det gäller samtliga fyra tävlingsdagar.
– Minsta oddset per kupong är 1.5 för att räknas in i tävlingen, både singlar och kombinationer är godkända. Livespel och spel som cashas ut räknas inte.
– Om en kupong efter omräkning vid ex. void eller dylikt får under 1.5 i odds så är deltagaren ute ur tävlingen. Kupongen måste ha minst 1.5 i odds efter att den är avslutad.
– Vinstbeloppet (insats + vinst) måste satsas i sin helhet under den nästkommande speldagen. Ex. 100 kr spelas första dagen på ett spelobjekt med odds 1.5 och vinns. Då måste hela beloppet (150 kr) satsas nästkommande speldag
– Om endast en person klarat alla tre dagar så vinner denne hela summan om 5000 kr.
– Du måste posta en bild av spelet (innan första matchen startar) varje dag där spel, insats och odds är synligt i tävlings inlägget som finns i Speltips.se Facebook-grupp.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.