Under söndagen spelas två matcher i EM och vi kan tillsammans med ComeOn erbjuda alla nya kunder ett erbjudande. Scrolla ner och kika hur du tar del av kampanjen!

1. Bli kund

Enkel registrering via mobilt BankID

Det är viktigt att du använder vår kampanjlänk för att kunna ta del av erbjudandet.

2. Välj din välkomstbonus

Sportbonusen erbjuder 100% matchat spel upp till 1000 kr

Utnyttja din bonus på matcherna från EM den här söndagen.

3. Klart

Nu kan du börja spela och använda din bonus på sportmarknaden

Bonusen måste omsättas 8 gånger.

Bra att veta: Erbjudandet gäller endast nya kunder!

Grupperna avgörs – dagens matcher:

Vi går in i den sista gruppspelsomgången under söndagskvällen. Grupp A skall avgöras och vi bjuds på både Skottland-Ungern och Schweiz-Tyskland, där båda matcherna kan avgöra en hel del. Vad är förutsättningarna och vilken match bör du kika in om du har plockat din bonus hos ComeOn? Våra tankar följer.

Skottland – Ungern: 

Förutsättningarna inför det här mötet är väldigt enkla. Båda lagen behöver vinna för att ens ha möjlighet på slutspel. Skottland saknar två viktiga kuggar defensivt, vilket öppnar upp för Ungern och hoppet lever tills domaren har blåst den sista signalen under söndagskvällen. Lagen spelar samtidigt som Schweiz-Tyskland för att man inte skall kunna spela på rent och skärt resultat.

Schweiz – Tyskland: 

Kampen om förstaplatsen. Det här är två lag som har chans på förstaplatsen och det är efter att Tyskland har vunnit två raka matcher medans Schweiz har vunnit en match och kryssat en match. Hur prioriterar hemmanationen den här matchen? Julian Nagelsmann kan förbereda inför ett stundande slutspel och det finns flertalet stjärnor även på bänken att lufta. Schweiz har imponerat och gått över radarn såhär långt, en seger mot Tyskland hade såklart gjort väldigt gott för både humör och självförtroende.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.