Nordicbet bonus och recension

Nordicbet 2017-01-30T11:28:00+00:00
[wp-review]
Nordicbet-hemsida
Få 100% upp till 1000 kr
Nordicbet har erbjudit spel på nätet sedan år 2002 och är därmed ett av de äldsta spelbolagen som fortfarande erbjuder oddsspel och andra onlinespel på den svenska marknaden. Idag kan man spela odds, casino och poker hos Nordicbet som främst vänder sig till den skandinaviska spelmarknaden. Nordicbet har en mycket behaglig och stilfull spelmiljö som går i vitt och blått. Det finns en logisk struktur som gör det enkelt att snabbt hitta information, erbjudanden och de spel som man vill spela. Nordicbet är ett stort spelbolag och erbjuder spel på ett stort antal sporter och evenemang från hela världen. Man tillhandahåller även streaming av ett antal sportevenemang och matcher varje år vilket innebär att spelarna kan se de matcher som de spelar på live his Nordicbet.

Odds bonus och omsättningskrav

Alla nya spelare som registrerar sig och gör en första insättning hos Nordicbet får en välkomstbonus som är på 100 procent av det belopp som man sätter in, upp till ett belopp av 1 000 kronor. Det gör att man får dubbelt upp i sin spelkassa och därmed möjligheten att kunna spela lite extra. Omsättningskravet som behöver uppnås för att kunna ta ut de vinster som man vinner när man spelar med sina bonuspengar är sex gånger det belopp som man fick i bonus. För att de spel som man lägger ska räknas mot omsättningskraven så måste man spela till ett odds på minst 1,80.

Bonuskod

Nordicbet använder sig inte av bonuskoder utan istället så får både nya och återkommande spelare sina bonusar tilldelade allt eftersom de är berättigade till en bonus och aktivt begärt att få ut en. Det innebär att man slipper leta upp och hålla reda på bonuskoder för att få sin belöning, vilket ibland kan sluta med att man blir utan belöning på grund av allt krångel.

Hämta din bonus hos Nordicbet

Om Nordicbet

Nordicbet är ett svenskt spelbolag som grundades redan år 1998. Man lanserade sin spelsida på nätet först år 2002 och har sedan dess varit ett av de ledande spelbolagen på den nordiska spelmarknaden. Nordicbet ingår i spelkoncernen Betsson och har därmed en hel del kunskap och resurser i ryggen.

Nordicbet drivs och ägs av Betssons helägda dotterbolag BML Group Ltd, som har sitt säte på Malta. Det är även på Malta som spellicensen är utfärdad vilket innebär att spelare inom EU är befriade från vinstskatt på de vinster som de vinner när de spelar hos Nordicbet.

Spelmöjligheter

De sporter och evenemang som man inte hittar i det utbud som Nordicbet erbjuder när det kommer till oddsspel är också svårt att finna hos något annat spelbolag. Nordicbet har ett komplett utbud av sporter och evenemang från hela världen. Man erbjuder även mycket sport från de nordiska länderna och då främst från den svenska marknaden där man kan spela på ishockey ned till division 2 och ligafotboll ända ned till division 4, vilket gör det möjligt att kunna spela på sina lokala favoritlag.

Hos Nordicbet kan man även spela på ligafotboll från Sydamerika, USA och de från de större ligorna i Europa. Man hittar även sporter som baseball, amerikansk fotboll, rugby, cricket, boxning, golf, tennis, kampsporter och motorsporter. Hos Nordicbet kan man även spela på mästerskap som OS, EM och VM men även kulturella evenemang som politiska val eller melodifestivalen.

Nordicbet är mycket kunniga när det gäller att sätta odds på de spel som erbjuder till sina spelare, vilket gör att man kan använda oddsen som en vink om hur matcherna kommer att sluta. Det finns också ett antal experter på spelbolaget som kommenterar matcher och lämna omdömen vilket är information som kan användas när man fattar beslut om hur man ska spela.

Livebetting

Hos Nordicbet finner man ett mycket bra spelutbud under livebetting där man kan spela på sporter som bland annat ishockey, fotboll, amerikansk fotboll och tennis. Här kan man spela på vem som ska vinna, vem som gör flest mål, resultat och mycket annat. Man kan även följa resultaten i realtid och lägga spel under tiden som matcherna pågår. Vissa av matcherna kan man även se live hos Nordicbet då de streamar cirka 2 500 matcher varje år, som spelarna kan se direkt i sin dator eller genom en mobil enhet.

Nordicbet i mobilen

Nordicbet har en mycket snygg och välstrukturerad mobil spelsida där spelare med mobila enheter kan lägga oddsspel, spela på pågående matcher eller följa resultaten i olika matcher oavsett var de befinner sig. Vissa av matcherna kan man även se live, direkt i den mobila enheten, vilket gör det mer underhållande och spännande när man spelar på dessa matcher. Den mobila spelsidan fungerar direkt i webbläsaren på de mobila enheter som har stöd för Android eller iOS.

Betalningsalternativ, uttag och kundtjänst

För att göra insättningar och uttag till sitt konto hos Nordicbet kan man använda sig av någon av betalningsalternativen VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, banköverföring eller Trustly. Efter att man har begärt ett uttag behandlas och utbetalas beloppet inom 24 timmar under vardagar.

Om man har frågor eller stöter på hinder när man registrerar sig eller spelar så kan man få snabb och professionell hjälp av den svensktalande personalen på kundtjänst. Kundtjänsten når man alla dagar, dygnet runt, genom livechatt på spelsidan, telefon eller genom e-post. Man kan dock hitta svar på de flesta frågor som man har genom den utförliga FAQ som man finner på spelsidan.

Fördelar med Nordicbet

  • Ett tryggt och väletablerat svenskt spelbolag som vänder sig till den nordiska marknaden
  • Ett av marknaden största utbud av oddsspel, även från lägre divisioner
  • Erbjuder streaming av cirka 2 500 matcher varje år
  • Svensk spelmiljö, svensk kundtjänst och svenska ägare
  • En bra välkomstbonus med rimliga omsättningskrav
  • Ett av de spelbolag som har de mest nöjdaste spelarna

Sammanfattning

Nordicbet är ett av Sveriges största spelbolag som erbjuder ett mycket stort utbud av oddsspel där man i synnerhet kan spela på många olika ligor och divisioner på den nordiska marknaden. Eftersom Nordicbet har en svensk spelmiljö, svensk kundtjänst och en mycket översiktlig spelmiljö så passar spelsidan lika bra för nybörjare som för erfarna spelare. Att Nordicbet även tar hand om sina spelare mycket väl är även det en orsak till att Nordicbet är ett mycket populärt spelbolag.

Spela hos Nordicbet