Nya spelbolag 2018

Nya spelbolag 2018-01-17T13:32:02+00:00

I år väntas det lansera massor av nya spelbolag i Sverige och resten av världen. Under 2018 kommer vi ha stora sportevenemang som vinter-OS och fotbolls-VM i Ryssland vilket gör det extra lägligt för nya bettingsidor att öppna upp dörrarna. Vi bevakar alla bettingbolag och ser till att vi alltid är först när det kommer till exklusiva bonusar med nya spelbolag i Sverige.

Scandibet bonus logo
 • Bonus: 100% upp till 1000 kr

 • Cash-out på nästan alla matcher

 • Tryggt svenskt spelbolag med riktigt höga odds

 • Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr
 • Om. krav: 5x belopp, min. odds 1.9

 • Läs mer om Scandibet bonus

Till Scandibet
Leovegas logo
 • Exklusiv bonus: 100% upp till 1500 kr

 • Erbjuder cash-out på samtliga matcher

 • VIP-klubb, bra kampanjer och höga odds

 • Sätt in 1500 kr – Spela för 3000 kr
 • Om. krav: 5x bonus, min. odds 1.5

 • Läs mer om LeoVegas bonus

Till LeoVegas

Nya bettingsajter 2018 har något extra

Idag så krävs det någonting extra för att nya bettingsidor ska kunna locka nya spelare till spelsidorna. Det innebär att många nya spelbolag ofta försöker täcka upp brister som finns hos många andra bettingsidor. Ett exempel är att många nya bettingsidor är mycket duktiga på att erbjuda sina spelare en bra produkt, med till exempel funktionen ”cash-out”, som innebär att man kan stänga spel i förtid när man livebettar.

Utöcer det är det även viktigt att erbjuda god kundservice, rikligt med belöningar och snabba utbetalningar. Det är på grund av att man vet att det är något som de flesta spelare värdesätter högt. Att även kunna erbjuda nya spelmarknader och nya typer av spelsystem som gör spelandet än mer spännande är också något som nya bettingsidor ofta gör.

Utöver det så brukar även de flesta spelbolag erbjuda nya spelare en mycket generös oddsbonus i samband med lanseringen vilket gör att många väljer att prova på de nya spelsidorna då man också får ett rejält tillskott till sin spelkassa att spela för.

Fördelar med nya spelbolag

Det finns fler fördelar med att spela på nya spelbolag istället för gamla. Här får du några punkter varför du ska spela på ett nytt spelbolag från 2018:

 • Nya spelbolag 2018 har alltid bättre välkomstbonusar och lägre omsättningskrav.
 • För att bettingsidan ska slå igenom så erbjuds också god kundservice.
 • Du kan räkna med riktigt bra belöningar och återkommande bonusar.
 • Besök alltid Speltips.se när du ska spela på ett nytt spelbolag.

Bettingsajter i Sverige

Betting är något som blivit mycket populärt i Sverige idag och därför så kommer det en hel del nya bettingsidor varje år men det är även en hel del casinon online som också har kompletterat sitt spelutbud att även omfatta oddsspel. Idag så finner man de flesta sporter från ett stort antal länder runt om i världen. Vanligtvis så erbjuds spel på sporter som bland annat fotboll, ishockey, basket, amerikansk fotboll, rugby, handboll, volleyboll, tennis, golf och mycket annat. Många bettingsidor erbjuder även spel från lägre divisioner inom vissa sporter vilket innebär att man har möjlighet att kunna lägga oddsspel på sina lokala favoritlag, vilket gör spelandet lite roligare.

I stort sett alla bettingsidor erbjuder också livespel där man kan spela på pågående matcher. Det betyder att man kan följa en match på tv och sedan lägga ett oddsspel under tiden som matchen pågår och efter att man bildat sig en bättre uppfattning om hur matchen kommer att sluta. Det finns även ett fåtal större bettingsidor som erbjuder möjligheten att se matcher online direkt på deras spelsida vilket innebär att man kan se och lägga spel på matcher som normalt inte visas på de tv-kanaler som man har tillgång till i Sverige.

Odds bonusar hos nya bettingsajter

Nya bettingsidor brukar erbjuda nya spelare en ganska bra odds bonus i samband med lanseringen, som till exempel det nya bolaget Betser bonus. Det gör att man kan få ett extra tillskott till sin spelkassa så man kan lägga fler spel på odds. En normal välkomstbonus ligger vanligtvis på 100 procent av det belopp som man sätter in upp till ett belopp av mellan 1 000 kronor och 3 000 kronor. Ett annat spelbolag som erbjuder en bra bonus är Coolbet. Ibland så kan även nya spelare erbjudas ett gratisspel också som innebär att man kan prova på bettingsidan innan man gör sin första insättning. För återkommande spelare så finns det många belöningar att hämta som bland annat gratisspel, cashback bonus eller andra roliga former av bonusar.