Som en av de första medierna kan vi nu berätta om att spelbolaget Betsson gjort en unik lansering i och med att man numera erbjuder ett Mastercard för sina kunder. Till en början gäller det dock endast för 500 stycken utvalda kunder, men fler kan det bli framöver.

Det var vid årsskiftet 2019 som Sverige införde en ny spellag och det statliga spelbolaget Svenska Spel tappade sitt spelmonopol i landet. Detta har medfört en ökad konkurrens för spelbolagen och för att sticka ut bland sina kunder så gör man nu en rad satsningar. Nyligen så var man bland de första att lansera betalningsmetoden Swish och under gårdagen så presenterade man sitt kontokort, alltså inget kreditkort vilket spelbolaget varit noga med att poängtera. Kontokortet gäller för femhundra utvalda spelare hos Betsson och kortet kallas för Betsson Mastercard.

Sverigechefen hos Betsson säger till DN i en intervju att de vill erbjuda en helhetslösning för kunderna och inte bara spel utan konto eller snabba uttag som en del andra spelbolag fokuserar mycket på.

– Vidare vill vi som spelbolag ständigt utveckla vår produkt och kundupplevelse, både vad gäller vårt sport-erbjudande – men också kundservice och betallösningar. För de flesta etablerade spelbolag är det primära i kundupplevelsen inte att man så snabbt som möjligt kan spela utan att skapa ett konto, utan att man spelar hos ett bolag som kan erbjuda en bra helhetsupplevelse och unika förmåner, säger han till Dagens Media.

Såhär fungerar Betsson Mastercard

Det går på spelbolaget sajt att läsa mer om varför Betsson Mastercard är användbart:

  • Kontokortet är ihopkopplat med ditt spelkonto, vilket gör att pengarna överförs omedelbart.
  • Kontokortet går att använda över hela världen, i miljontals butiker.
  • Du kan se vad du har på kortet, vad du köpt och annan information om kortet direkt på Betsson spelkontot.

Ansök om ett Betsson Mastercard

Kontokortet Betsson Mastercard finns endast tillgängligt för 500 kunder som är utvalda av spelbolaget, men fler kommer att få möjlighet att använda kortet framöver. Genom att skapa ett konto hos Betsson så kan du ansöka om kortet och om spelbolaget gillar din ansökan så kan du vara näst på tur att få använda det.

Skicka din ansökan