Joakim Östman|15 oktober, 2021, 10:19

Jag väljer att spela på Liverpool och Liverpool över 1 mål i matchen. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i sju av Liverpools nio spelade matcher.

  • Watford har bara en seger på deras fyra senaste matcher.

  • Liverpool har inlett säsongen starkt och vill hitta tillbaka till vinnarspåret.

  • Liverpool har ett mycket bättre lag och är givna favoriter.

  • Liverpool har gjort minst två mål i åtta av deras nio spelade matcher denna säsongen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Liverpool & Liverpool över 1 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Tränarbyte

Liverpool åker och gästar Watford i Premier Leagues åttonde omgång, gästerna suktar efter en seger efter två oavgjorda resultat innan uppehållet. Liverpool har mött upp förväntningarna under inledningen av säsongen. De är med i toppen och hittas på en andra plats med femton inspelade poäng. Liverpool går återigen att känna igen efter en skadefylld fjolårssäsong där de inte blev någon succé. I senaste matchen inför uppehållet tog Liverpool emot Manchester City. Det blev en riktig batalj mellan de två topplagen, Liverpool hade ledningen två gånger i matchen men fick till slut nöja sig med delade poäng. Till mötet mot Watford är Trent Alexander Arnold tillbaka för Liverpool. Vilket är viktigt sett till den svaga insatsen ersättaren James Millner stod för mot Manchester city.

Sju omgångar tog det innan första tränarbytet i Premier League skedde. Detta när Watford bestämde sig för att sparka Xisco Munoz. Efter några svagare resultat blev förlusten senast mot Leeds droppen. In kommer allas vår favorit gubbe Claudio Ranieri, som återvänder till England igen för att klara av ett nytt Premier League kontrakt. Trots detta har Watford inlett ligaspelet helt okej, de hittas för tillfället på femtonde plats med sju inspelade poäng.

Givna favoriter

Watford har gjort sig kända under en längre period nu med att vara snabba på att sparka tränare. Tålamodet tycks var obefintligt och det gäller för Claudio Ranieri att få med sig resultat. Ranieri har haft ett landslagsuppehåll på sig att förbereda laget för mötet mot Liverpool. Det är ingen drömöppning precis för en ny tränare att direkt gästas av Liverpool. Gästerna är givetvis givna favoriter i detta mötet på Vicarage Road. Liverpool behöver även en trepoängare igen efter två raka kryss i ligaspelet. Spelet på enbart bortasegern i detta mötet lockar dock inte nämnvärt då oddset är väldigt lågt.

Jag tittar istället mot att krydda spelet på bortasegern med att Liverpool även gör minst två mål i matchen. Det spelet sitter i sjua av Liverpools hittills nio spelade matcher denna säsongen. Liverpool är även ett klart mycket bättre lag än Watford och ska vinna denna matchen utan några större problem. Tränarbytet för Watford innebär även mycket nytt i spelet och allt kommer inte klaffa från första matchen. Liverpool gör ofta extremt mycket mål, de har gjort minst två mål i åtta av deras nio spelade matcher. Jag synar därför att Watford inte kommer klara av att stå upp mot detta Liverpool. Gästerna gör minst två mål och vinner med det denna matchen.

fotboll, Premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 13:30
Watford - Liverpool
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.