Match: Arsenal-Crystal Palace (Premier League) | Speltips: Palace över 0,5 | Odds: 1,71 | Spelstopp: 17:00 | Spelbolag: COOLBET

Crystal Palace gästar Arsenal under söndagen, och jag tror mig ha hittat ett mycket intressant spel. Gästerna har inte bjudit på någon imponerande fotboll på senare tid, men visst tror jag man kan sätta en kasse mot ett Arsenal som släppt in mål i nio av de tio senaste matcherna.

Arsenal plockade en turlig 1-0-seger mot West Bromwich senast, efter att Giroud avgjort matchen med tre minuter kvar av ordinarie tid. Det var Arsenals första hållda nolla på bra länge, innan dess hade laget släppt in minst ett mål i nio raka matcher. Nu kommer Crystal Palace på besök och jag tror inte hemmalaget lyckas hålla nollan, i lagens fyra senaste tillställningar har Palace lyckats hitta nätet och till det fina oddset 1,71 är det bara att hugga. Ska en viss Benteke hamna i målprotokollet på nytt, eller varför inte Cabaye? Crystal Palace har trots den negativa formen gjort mål i nio av de tio senaste matcherna, och då har man lyckats näta mot Liverpool (förlust med 2-4), Manchester City (förlust med 1-2) och Manchester United (förlust med 1-2). Inget fel på målskyttet direkt.

Jag spikar Crystal Palace över 0,5 till fina 1,71, ett mål ska bara lösas. Arsenals försvar går inte att lita på och Palace vet hur man gör mål. Lycka till vid rygg!