Match: Colorado Avalanche-New York Rangers (NHL) | Speltips: Rangers | Odds: 1,65 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

Tror mig ha hittat en riktigt stabil tvåa inatt, New York Rangers gästar ett mycket formsvagt Colorado Avalanche och här luktar det bortaseger lång väg.

Hemmalaget är helt under isen, med en enda seger och sju förluster på de åtta senaste matcherna. Det är inga fina siffror det. Gästerna ser betydligt stabilare ut och är i grunden ett par klasser bättre, fem segrar på de sju senaste matcherna har det blivit. Tror starkt på New York Rangers i det här mötet, laget kommer från en stark 6-3-seger mot Arizona Coyotes på bortais senast och jag tror man plockar tredje raka segern inatt, samt tredje raka bortasegern mot Colorado. Håll ögonen på Matt Puempel i bortalaget som stod för tre mål senast. För hemmalagets del har det varit defensiven som svikit på sistone, något 17 insläppta mål på de fyra senaste matcherna kan vittna om. Tydlig formskillnad här som sagt och jag tror starkt på tvåan.

Hugger Rangers moneyline till fina 1,65. Lycka till vid rygg!