Match: Ludogorets-Arsenal (Champions League) | Speltips: Ludogorets över 0,5 | Odds: 1,66 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Tror mig ha hittat ett riktigt fint spel i mötet mellan Ludogorets och Arsenal. Lagen möttes så sent som för tre veckor sedan och då tog Arsenal en förkrossande 6-0-seger, nu tror jag inte Arsenal lyckas hålla nollan.

Ludogoret har på de tre senaste matcherna stått för hela 13 (!) mål framåt, det är helt sanslöst. Det har fullständigt exploderat offensivt, och jag tror inte man går mållösa ännu en gång när Arsenal nu kommer på besök. Ludogoret är ett helt annat lag när man spelar på hemmaplan och nu finns det revansch att utkräva efter storförlusten senast. Dessutom så har man fortfarande chans att fortsätta Europaäventyret i Europa League, skulle man skrälla och plocka poäng här samtidigt som PSG löser en seger mot Basel så tar man helt plötsligt tredjeplatsen som innebär Europa League-spel. Allt är möjligt, som man brukar säga.

Nu säger jag inte att man kommer skrälla mot Arsenal, men har man gjort 13 mål på de tre senaste matcherna så är det inte alls omöjligt att man sätter en balja här. Jag plockar Ludogorets över 0,5 till fina 1,66, lycka till vid rygg!