Match: PSV-Bayern München (Champions League) | Speltips: Bayern | Odds: 1,40 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Champions League-gruppspelen rullar vidare under tisdagen, PSV tar emot de tyska giganterna Bayern München som står på 1,40 vilket är mycket ovanligt – det är bara att hugga tisdagens på förhand finaste dubbelvirke.

Bayern har fått igång maskineriet av allt att döma efter en jobbigare period, fyra raka vinster har det blivit där man vunnit samtliga matcher med minst två bollar. Nu ställs man på nytt mot PSV, som man besegrade hemma i senaste gruppspelsomgången med hela 4-1. Tror inte utfallet blir annorlunda den här gången, Bayern har förstaplatsen i sikte och man kommer med största sannolikhet – likt första mötet – spela ut holländarna här.

PSV går bra i ligaspelet, men i Champions League-gruppspelet är man ännu segerlösa och det är tydligt att man inte har bredden att kunna slåss på två fronter, det blev inte lättare direkt när man hamnade med giganterna Bayern München och Atletico Madrid. Man är minst ett par klasser sämre än tyskarna och här tror jag inte man kan störa Lewandowski och grabbarna, trots hemmaplansfördelen.

Jag är väldigt sugen på HCP-linan men Bayerns försvar har sett väldigt ostabilt ut på sistone. Jag rekade BLGM-spelet mellan Bayern och Augsburg senast i ligaspelet som satt perfekt till fina 2,37, man har släppt in mål på löpande band de senaste omgångarna och skulle holländarna lyckas sätta en balja här, något man lyckades göra senast, så kan en tvåmålsseger bli svår för Bayerns del. Väljer därmed det säkrare alternativet då jag är rädd för ett 1-2-resultat, och hugger raka tvåan som ser mycket fin ut till 1,40. Det är inte ofta de större hajarna i Europas toppligor ligger på sådana odds, då är det bara att hugga. Lycka till vid rygg!