Match: Tingsryd-Björklöven (Hockeyallsvenskan) | Speltips: Tingsryd ML | Odds: 1,52 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10BET

Inte ofta jag letar fina spel inom svensk hockey, men nu har jag hittat ett intressant spel! Det är hockeyallsvenskan som gäller, där Tingsryd tar emot Björklöven i ett toppen-mot-botten-möte.

Tingsryd befinner sig på en andraplats i tabellen, med tio segrar på 14 matcher. På hemmais har man plockat fem segrar av sex möjliga, vilket är en stark bedrift. Dock är man även riktigt starka på resande fot, man kommer till matchen med fyra raka segrar i bagaget varav tre av dessa segrar tagits på bortais, riktigt imponerande. Formen är väldigt fin och jag tror man har fina chanser till en ny seger när man tar emot Björklöven, som befinner sig på en 11:e plats i tabellen med fem vinster och sju förluster på 14 matcher. De flesta av Björklövens segrar har plockats på hemmaplan, på resande fot har man endast tagit två segrar av sex möjliga och mot ett formstarkt Tingsryd tror jag inte man tar några poäng. Björklöven har förlorat de två senaste bortamatcherna mot Almtuna och Västerås, och i dessa två matcher mäktade man endast med ett mål framåt.

Jag plockar Tingsryd som vinnare, inklusive övertid, till spelvärda 1,52. Skulle vara en perfekt dubbel med Bayern München som jag rekade i ett annat speltips! Lycka till!