Match: Phoenix Suns-Atlanta Hawks (NBA) | Speltips: Phoenix +8,5 | Odds: 1,57 | Spelstopp: 03:00 | Spelbolag: 10BET

Phoenix Suns och Atlanta Hawks drabbar samman idag, och det är ett väldigt ovisst möte enligt mig. Jag skulle akta mig för den här matchen, har en stark känsla av att hemmalaget håller tätt.

Atlanta Hawks fina form är som bortblåst, sex förluster på de sju senaste matcherna gör att laget befinner sig i fritt fall för tillfället. Laget gästar Phoenix Suns inatt och man gör det som favoriter, men jag skulle akta mig för tvåan här. Phoenix är ett riktigt lurigt lag som kan ställa till det för de lite större klubbarna, kollar vi dessutom på lagens tidigare matcher är det riktigt jämnt, fem segrar var på de tio senaste mötena. Och då har mer eller mindre samtliga möten varit ganska tighta. Hemmalagets form är inte bättre än gästernas direkt, men behovet av en vinst är minst lika stort. Förväntar mig en ganska öppen men jämn matchbild, och jag tror starkt på att Phoenix bjuder upp till kamp.

Phoenix Suns +8,5 är ett fint spel, det är en lina de bör lösa på hemmaplan mot ett riktigt formsvagt Atlanta. Lycka till vid rygg!