Match: Miami Heat-Detroit Pistons (NBA) | Speltips: Miami +9,5 | Odds: 1,63 | Spelstopp: 00:00 | Spelbolag: COOLBET

Miami Heat och Detroit Pistons gör upp inatt och jag tror på ett jämt möte, som inte alls kommer rimma lika med oddsen inför matchen.

Både Miami och Detroit är riktigt formsvaga just nu, med åtta förluster var på de tio senaste matcherna. En placering skiljer lagen åt i Eastern Conference-divisionen, och detta möte känns verkligen vidöppet. Tycker oddset på ettan är alldeles för högt (3,40). Gästerna är dessutom inget lag som plockar segrar på löpande band när man spelar på resande fot, och hemmafördelen bör ej underskattas här. Ur ett historiskt perspektiv har det varit ganska jämnt lagen emellan, fem segrar var på de tio senaste drabbningarna. Tror på ett jämnt möte här och handicap-spelet måste bara testas. Värt att tillägga är att Miami vunnit tre av de fyra senaste hemmamötena mot Detroit, förstår inte riktigt varför gästerna är så pass stora favoriter. Måste gå emot favoriterna här.

Jag spikar Miami +9,5 till 1,63, känns klockrent på förhand. Lycka till vid rygg, NBA-formen är som sagt sylvass och vi siktar på nya framgångar inatt!