Match: Golden State Warriors-Houston Rockets (NBA) | Speltips: Över 225,5 | Odds: 1,55 | Spelstopp: 04:35 | Spelbolag: 10BET

Golden State Warriors och Houston Rockets drabbar samman inatt, och det är ett riktigt hett möte som lär bjuda på en poängexplosion.

Vilket möte som väntar, känslorna är laddade till max. Ligans offensivaste lag i form av Golden State Warriors och Houston Rockets drabbar samman, och detta kommer med största sannolikhet att bli oerhört poängrikt. Att poänglinan ligger på 231 är långt ifrån en slump. Golden State med Curry, Durant och Thompson i offensiven behöver ingen närmare presentation, och Houston är tokoffensiva i år med James Harden i spetsen. Harden har haft en fantastisk säsong hittills och han är min favorit att ta hem MVP-titeln. Jag förväntar mig ett extremt underhållande möte, och att detta slutar poängfattigt finns inte på kartan. Båda lagen sätter trepoängare som om de vore frikast, och om jag inte misstar mig så är dessa två lag de lag som har flest trepoängsförsök. Houston slog nyligen rekordet i antal trepoängsförsök under en och samma match dessutom.

Jag maxar över 225,5 till 1,55, lycka till vid rygg!