Match: Köpenhamn-Leicester (Champions League) | Speltips: X2 | Odds: 1,60 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Leicesters Champions League-äventyr fortsätter när man gästar Köpenhamn under onsdagskvällen, blir det en ny seger för fjolårets Premier League-mästare?

Snacka om att inleda Europaäventyret på bästa möjliga sätt. Tre gruppspelsmatcher, tre vinster och 5-0 i målskillnad. Leicester kunde inte få en bättre inledning i Champions League. Senast besegrade man just Köpenhamn på hemmaplan med 1-0 och det finns i ärlighetens namn inte mycket som talar för att man kommer förlora detta möte. Det är helt klart två formstarka lag som drabbar samman här, engelsmännen har fått igång spelet på sistone och man har endast en förlust på de sex senaste matcherna totalt sett. Vinsten mot Köpenhamn följdes upp med en 3-1-seger mot Crystal Palace i ligaspelet, och senast 1-1 borta mot Tottenham vilket får ses som klart godkänt. Köpenhamn kommer från tre raka segrar, samtliga på bortaplan, och då har offensiven sett väldigt fin ut med 12 mål gjorda i dessa tre matcher.

Tycker detta ser helt vidöppet ut, med lite fördel Leicester som har full pott och ännu inte släppt in något mål i gruppspelet. Poäng här och man säkrar mer eller mindre ett avancemang, något som hade gynnat laget oerhört mycket framför allt i ligaspelet där det går lite knackigare. Tycker dubbelchansen ser bra ut på förhand och till 1,60 är det ett riktigt fint spel. Lycka till vid rygg!