Match: LA Lakers-Toronto Raptors (NBA) | Speltips: Lakers över 24,5 första quartern | Odds: 1,75 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: COOLBET

LA Lakers tar emot Toronto Raptors inatt och det är ett ovisst möte, finner inget intressant 1X2-spel så jag siktar in mig på poängmarknaden, där jag tror mig ha hittat ett härligt guldkorn.

LA Lakers är inte formstarka direkt, åtta förluster på de tio senaste matcherna vittnar om det. Toronto Raptors känns även de lite svårbedömda med tanke på att laget kommer till den här matchen med två raka förluster i bagaget, första förlusten kom förvisso mot Golden State men förlusten senast mot Phoenix Suns väckte en massa frågetecken. 1×2-marknaden känns inte alls lockande, däremot har jag fastnat för ett intressant poängspel, nämligen Lakers över 24,5 poäng i första quartern. Laget brukar inleda matcher starkt, och i de nio senaste matcherna har man ett poängsnitt på 27,7 poäng i enbart första quartern, ett snitt som sänkts drastiskt efter att laget i en match mäktat med blott 14 poäng under första quartern. I åtta av de nio senaste har man alltså gått över 24,5 poäng och jag tror man löser biffen inatt.

LA Lakers över 24,5 poäng i första – taget alla dagar i veckan! Lycka till vid rygg!