Match: Portland Trail Blazers-Golden State Warriors (NBA) | Speltips: Golden State -4,5 | Odds: 1,91 | Spelstopp: 03:00 | Spelbolag: 10BET

Tror mig ha hittat ett riktigt intressant spel i NBA, natten mot onsdag. Portland tar emot mästerskapsfavoriterna Golden State och jag tror inte man orkar stå emot.

Golden State inledde säsongen chockartat när man föll med besked mot San Antonio Spurs. Dock har man tagit sig själva i kragen och plockat två raka vinster sedan dess, nu väntar en svår bortamatch mot Portland och jag tycker hcp-linan på Golden State ser väldigt lockande ut. På de tio senaste mötena med Portland har man vunnit med minst fem poäng i hela sju möten, och de två senaste mötena har slutat 136-111 och 128-112 till Golden States fördel. Tycker inte favoriterna har levt upp till förväntningarna hittills under säsongen, känns som att det finns ytterligare växlar att lägga i. Curry har inte kommit upp till Curry-nivå ännu och Durant har mycket mer att ge trots en fin inledning, vi vet vad dessa herrar är kapabla av. Mot Portland tror jag det kan lossna ordentligt, vi pratar om ett all-star-lag som kommer bjuda på fantastiska matcher under säsongens gång.

Portland har inlett säsongen ganska stabilt, man inledde med att besegra Utah Jazz hemma med 113-104 för att sedan förlora hemma mot LA Clippers med 106-114. Senast tog man dock en ny seger när man besegrade Denver Nuggets borta med 113-115, efter förlängning. Klarar Clippers av ta lösa samma lina bekvämt borta mot Portland, så tror jag inte det är mission impossible för Golden State här direkt, man har en hel del att bevisa och får stjärnorna Curry, Durant och Thompson allting att stämma kan vi förvänta oss en poängexplosion inatt.

Golden State har löst samma lina i sju av de tio senaste mötena med Portland som sagt, och nu tror jag man löser samma lina på nytt. Jag plockar Golden State -4,5 till fina 1,91, nu får vi hoppas att firma Curry-Durant visar varför de förtjänar att vara bland favoritkandidaterna till MVP-titeln den här säsongen. Lycka till!