Match: Tottenham-Leverkusen (Champions League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,71 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Tottenham tar emot Leverkusen i en väldigt viktig match under onsdagskvällen, för två veckor sedan spelade lagen oavgjort efter en mållös tillställning och känslan säger att vi den här gången kommer bjudas på ett par mål.

Detta är en oerhört viktig match för båda lagen. Tottenham ligger tvåa i gruppen, med en poäng upp till ettan Monaco, som har den “enklare” uppgiften den här omgången när man tar emot CSKA Moskva på hemmaplan. Samtidigt skuggas Tottenham av Leverkusen som befinner sig endast en poäng bakom. Det är med andra ord endast seger som gäller för båda lagen om inte chanserna till avancemang ska få sig en törn.

Tottenham är inte formstarka för dagen, det kan man lugnt säga. Fyra kryss och en förlust på de fem senaste matcherna vittnar om det, och nu måste man verkligen steppa upp. Vad som gör detta möte så otroligt svårtippat är att tyskarna också har en väldigt svårbedömd form. Tre förluster, ett kryss och en seger har man på de fem senaste, segern kom senast i ligaspelet när man med kvarten kvar vände ett 1-0-underläge till 2-1-seger borta mot Wolfsburg. Dessförinnan åkte man ut ur tyska cupen efter förlust på straffar mot Lotte, som spelar i en betydligt lägre division, och innan dess så kollapsade man hemma mot Hoffenheim när man föll med 3-0.

Här är jag väldigt sugen på BLGM-spelet. Kort och gott, gör ena laget mål måste det andra laget gå all-in offensivt. En förlust för något av lagen vore ödesdiger, och jag förväntar mig en betydligt mer öppen matchbild än första mötet som slutade mållöst. Tottenham är ett helt annat lag hemma på White Hart Lane, och Leverkusen kommer med vind i seglen efter den starka vändningen mot Wolfsburg i ligaspelet senast. Sen måste jag även nämna att jag har en väldigt stark 1-1-känsla här, Leverkusen har kryssat i alla gruppspelsmatcher hittills och Tottenham har kryssat i fyra av de fem senaste matcherna. Ett 1-1-resultat känns helt ärligt väldigt nära till hands. I lagens två senaste matcher har BLGM-spelet suttit och jag testar samma spel här.

BLGM till 1,71, lycka till vid rygg!