Match: Chicago Bulls-Charlotte Hornets | Speltips: Hornets +4,5 | Odds: 1,62 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

Chicago Bulls och Charlotte Hornets gör upp inatt och favoritettan är ett mycket riskabelt spel, hemmalaget går absolut inte att lita på och jag har en stark känsla av att Hornets överraskar.

Chicago Bulls har inte haft någon höjdarsäsong direkt, förlusterna har duggat tätt och förlusten senast mot Milwaukee Bucks var lagets sjunde förlust på de tio senaste matcherna, inga fina siffror här inte. Gästerna å andra sidan har varit i ett finare stim på sistone, med fem vinster på de sju senaste matcherna. Bland dessa vinster hittar vi hemmasegern mot just Chicago den 24:e december, en match som slutade 103-91 till Hornets favör. Det var Hornets fjärde raka seger mot Chicago och totalt åttonde segern sett till lagens tio senaste drabbningar. Jag ser ett enormt spelvärde i tvåan, min NBA-form har varit sylvass hittills med en hitrate på cirka 80% och inatt siktar vi på nya framgångar!

Jag tar det säkrare alternativet och spikar Charlotte Hornets +4,5 till 1,62, ser riktigt bra ut på förhand. Lycka till vid rygg!