Match: Milwaukee Bucks-Oklahoma City Thunders (NBA) | Speltips: Oklahoma +4,5 | Odds: 1,65 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: COOLBET

En mycket intressant match att se framemot är nattens drabbning mellan Milwaukee Bucks och Oklahoma City Thunders, tror på ett väldigt jämn match och handicap-tvåan ser lockande ut.

Milwaukee Bucks tycker jag ser väldigt intressanta ut den här säsongen, en spelare jag tycker sett riktigt fin ut under säsongen är Giannis Antetokounmpo. Greken har tagit stora steg i sin utveckling och spås en lysande framtid i NBA. Milwaukee kommer från en tung bortaseger mot Chicago Bulls senast (96-116) och det var faktiskt lagets tredje raka seger mot Bulls sedan december månad. Defensiven har sett stabil ut och nyckeln här blir att hålla gästernas Russel Westbrook i schack. Just Westbrook stod för en otroligt stark första halvlek mot Clippers senast, ytterligare en triple-double i bagaget och det var Westbrooks 31:a (!) triple-double under 2016. Respekt är bara förnamnet.

MVP-duellen mellan James Harden och Russel Westbrook blir allt intensivare och det gäller för dessa herrar att ge sitt yttersta, natt in natt ut, och av den anledningen finner jag tvåan riktigt intressant till 2,10. Som vi alla vet bär Westbrook laget på sina axlar, och har MVP-kandidaten en bra dag på jobbet så är det mesta vunnet.

Jag tror på ett jämnt möte men det lutar åt tvåan, jag säkrar dock upp och lirar Oklahoma +4,5 till 1,65. Lycka till vid rygg!