Match: A. Italiano-Everton (Primera Division) | Speltips: Över 2,5 mål | Odds: 1,75 | Spelstopp: 01:29 | Spelbolag: CherryCasino

Jag vet att det finns stort intresse av nattspel i lite annorlunda ligor och här kommer ett fint sådant inför natten. Det handlar om matchen A. Italiano – Everton i den chilenska ligan.

Jag kan börja med att erkänna att förutom statistiken så har jag noll koll på både ligan och lagen, så rygga på egen risk. Det jag däremot vet är att hemmalaget A. Italiano har spelat 7 matcher och förlorat 4 av dessa vilket gör att man ligger i botten av tabellen. Målskillnaden hittills ligger på 8-12 och om man ska lita på den statistiken så bör det vara ett lag som kan göra mål men samtidigt har lätt att släppa in bollar. De fem senaste matcherna man spelat har slutat med över 2,5 mål och 4 av dessa med fler mål än så.

Bortalaget Everton går riktigt tungt och har förlorat 6/7 matcher hittills vilket gör att man placerar sig allra sist i tabellen med sina tre poäng. Precis som deras motståndare idag så gör man mål i de flesta matcherna men man har också väldigt lätt att släppa in mål, snittet står just nu i 2 insläppta per match. 5 av deras 7 ligamatcher i år har varit målrika och här bör det bli ytterligare en sådan.

Båda lagen är i behov av poäng, framförallt bortalaget som endast har 3 poäng på 7 matcher. Risken finns för att det blir tillknäppt men med tanke på hur matcherna man spelat hittills i år så luktar det ju onekligen målrikt. Vi får 1,75 på över 2,5 mål och det måste testas när statistiken är som den är.