Match: Ajax-Celta Vigo (Europa League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 21:05 | Spelbolag: 10BET

Återigen dags för en Europa League-omgång, torsdagskvällen bjuder på en hel del matcher och en match jag fastnat för är mötet mellan Ajax och Celta Vigo.

Lagen drabbade samman för två veckor sedan och då blev det delad pott efter en mycket underhållande 2-2-match, ett resultat i den stilen hade verkligen inte överraskat mig här. Ajax ser väldigt starka ut med fem vinster och två kryss på de sju senaste matcherna, och på hemmaplan är man ett riktigt jobbigt lag att ställas mot. För Celta Vigos del har det sedan 2-2-matchen mot just Ajax blivit fyra poäng på två ligamatcher, framför allt offensiven har sett riktigt stark ut. Man följde upp en 4-1-seger mot Deportivo med att spela 3-3 mot Las Palmas senast, och fortsätter man producera mål framåt på löpande band lär det bli svettigt i Ajax-försvaret. Dock har spanjorerna svårt att hålla tätt defensivt, och att man ska lyckas hålla nollan borta mot Ajax tror jag blir en alldeles för svår uppgift.

Tycker BLGM-spelet ser väldigt intressant ut på förhand, satt som ett smäck i första mötet och med tanke på hur lagen presterar för tillfället är det inte alls omöjligt att spelet sitter redan vid halvtid. BLGM till 1,80.. känns lite för generöst av bolagen här, det måste testas! Lycka till vid rygg!