Match: Manchester City-Chelsea (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,68 | Spelstopp: 13:30 | Spelbolag: 10BET

Ett hett lunchmöte väntar under lördagen när topplagen Manchester City och Chelsea drabbar samman.

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Det är ingen tvekan om att Chelsea är det stabilare laget i detta möte. City inledde säsongen urstarkt, men sedan kom formdippen och än idag vet man inte riktigt vart man har laget. Jag menar, följer man upp en hemmaseger mot Barcelona i Champions League med att tappa poäng hemma mot Middlesbrough i ligaspelet så är man inte alls stabila. Sedan dess har man dock plockat två raka trepoängare genom att besegra Crystal Palace och Burnley, men det var långt ifrån några övertygande segrar. Jag vet verkligen inte vart jag har detta City, ett extremt svårbedömt lag.

Chelsea å andra sidan har gått som tåget de senaste månaderna, sju raka segrar i ligaspelet har bidragit till att man i skrivande stund toppar tabellen. Senast var det Tottenham som besegrades med 2-1, dessförinnan besegrade man bland annat United, Everton, Southampton och de regerande mästarna Leicester. Riktigt, riktigt starkt presterat av Londonklubben. Nu väntar dock en på pappret tuff drabbning mot Guardiolas City, och det blir en mycket intressant tränarkamp mellan Guardiola och Conte.

Matchen tycker jag sluta lite hur som helst, men ett 1-1-resultat känns inte alls långt borta. Jag hugger BLGM-spelet av en rad olika anledningar, först och främst är det två offensivt starka lag med spelare som Aguero, de Bruyne, Hazard och Costa för att nämna några. Manchester City går sällan mållösa på hemmaplan, och med tanke på Chelseas urstarka form för tillfället har jag svårt att se även de gå mållösa. Tror starkt på att båda lagen gör mål, lycka till vid rygg!

Signa upp hos nya Coolbet