Match: West Ham-Stoke (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,61 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: 10BET

Tror mig ha hittat ett mycket intressant spel i mötet mellan West Ham och Stoke, två offensivt starka lag som jag tror sätter minst varsin balja.

West Ham har haft en ganska svag säsongsinledningen, en 17:e plats är inte alls vad man förväntade sig efter förra säsongens framgångar. Ynka tre segrar på tio matcher har det blivit, och snart måste man börja plocka fler trepoängare om man inte ska kämpa för att hålla sig kvar vid slutet av säsongen. Två raka segrar i ligaspelet följdes upp med en förlust borta mot Everton senast, viktigt att man hoppar tillbaka på segerspåret här. Nu tar man emot ett Stoke som inledde säsongen med sju raka matcher utan vinst, men som nu kommer till matchen med tre raka segrar i bagaget, samtliga segrar med minst två mål.

Tycker offensiven har börjat leverera ordentligt för Stokes del, en spelare som verkligen imponerat är Joe Allen som stått för fyra mål hittills, och i 3-1-segern mot Swansea senast stod walesaren för båda assisterna till Bonys dubbla fullträffar. Just Bony såg riktigt bra ut senast och det är viktigt för Stoke, Shaqiri är en annan spelare som kan avgöra matcher på egen hand. I hemmalaget hittar vi firma Payet-Ayew-Lanzini på topp i den förmodade startelvan och jag tror inte man går mållösa på hemmaplan.

I fyra av de fem senaste mötena lagen emellan har BLGM-spelet suttit, och jag testar igen till 1,61! Lycka till vid rygg!