Match: Arsenal-Tottenham (Premier League) | Speltips: Arsenal | Odds: 1,95 | Spelstopp: 13:00 | Spelbolag: 10BET

Dags för ett hett Londonderby! Arsenal tar emot ett obesegrat Tottenham och jag tror man lyckas ge rivalerna deras första förlust för säsongen.

1 Chelsea 11 8 1 2 25p
2 Manchester City 11 7 3 1 24p
3 Arsenal 10 7 2 1 23p
4 Liverpool 10 7 2 1 23p

Arsenal är sanslöst formstarka just nu, nio vinster på de tio senaste matcherna säger en hel del. Blir det seger här så tar man över förstaplatsen i tabellen, i och med Manchester Citys snöpliga poängtapp mot Middlesbrough under lördagen. Ett gyllene som man bara inte kan missa. Att vinna ett derby är lättare sagt än gjort, speciellt mot ett obesegrat Tottenham. Dock måste man verkligen ta en titt på lagens formkurvor, senast Tottenham vann en fotbollsmatch var den 2:a oktober när man besegrade City. Sedan dess har det blivit sex raka matcher utan vinst, inga fina siffror att ha med sig inför ett Londonderby direkt.

Arsenal är motiverade till hundra, man har verkligen gjort sig förtjänta av serieledning så som man spelat de senaste månaderna. Tottenham känns så otroligt svårbedömda, jag köper att man ännu inte förlorat en ligamatch den här säsongen, men spelmässigt har man inte alls imponerat. Offensiven har sett svag ut med “bara” 14 mål framåt på tio omgångar, dock så har man saknat Harry Kane stora delar av säsongen. Det har snackats om en comeback mot Arsenal för Kanes del, men enligt senaste rapporterna missar engelsmannen även detta möte.

Jag plockar raka ettan som ser väldigt intressant ut. Arsenal har sett betydligt starkare ut under säsongen och jag tror man leder Premier League vid 16-tiden imorgon. Lycka till vid rygg!