Match: Golden State Warriors-Memphis Grizzlies (NBA) | Speltips: Golden State över 111,5 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: COOLBET

Golden State Warriors tar emot Memphis Grizzlies inatt och det är bara seger som gäller, inget annat finns på kartan.

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Ingen i hemmalaget lär ha glömt bortamötet mot Memphis Grizzlies den 11:e december. Golden State utklassades med hela 110-89 och nu är det revansch i sikte för Curry och company. Hemmalagets form är riktigt god med nio segrar på de tio senaste matcherna, annat kan sägas om gästerna som är minst sagt svajiga för tillfället med fyra förluster på de sex senaste matcherna, två raka bortaförluster mot LA Clippers och LA Lakers har man i bagaget inför nattens drabbning. Det råder givetvis stor klasskillnad här, och jag förväntar mig ett extremt taggat hemmalag som kommer vilja göra processen kort med gästerna. Fråga bara LA Lakers som själva fallit offer för ett Golden State med revansch i sikte (149-106).

Jag har fått upp ögonen för poänglinan här, att Golden State löser minst 112 poäng tror jag starkt på och vi får hela 1,75 för det, jag hugger till det oddset utan att tveka. Detta är en lina Golden State löst ett flertalet gånger under säsongen och med blodad tand tror jag det lossnar offensivt idag. Curry, Durant och Thompson – en livsfarlig trio som kommer göra livet surt för Grizzlies inatt, var så säkra på det. Senast Golden State tog emot Grizzlies hemma i Oracle Arena var så sent som i April förra året, då slutade matchen 126-104. Ett resultat i den stilen hade absolut inte överraskat mig.

Golden State över 111,5 – lycka till vid rygg!

Signa upp hos nya Coolbet