Match: Anaheim Ducks-Minnesota Wild (NHL) | Speltips: Över 4,5 | Odds: 1,65 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

Anaheim Ducks och Minnesota Wild drabbar samman i en en het match inatt, det lutade lite åt tvåan men jag avstår från 1X2-marknaden då detta kan sluta lite hur som helst. Istället har jag fått upp ögonen för överspelet som ser riktigt intressant ut.

Att det är två målglada lag som drabbar samman är ingen hemlighet. Jag förväntade mig ett odds runt 1,50 men vi får hela 1,65 för överspelet, det är ett odds som måste testas, som singel eller som dubbelvirke. Hemmalaget har under säsongen gått över 4,5-linan i hela 32 av 41 matcher, vilket säger en hel del. Dessutom har sju av lagets tio senaste matcher gått över linan. För gästernas del har överspelet suttit i 26 av 38 matcher under säsongen, samma lina har dessutom suttit i nio (!) av lagets tio senaste matcher. Fina förutsättningar minst sagt – det är upplags för en underhållande och målrik match!

Anaheim är formstarka och har vunnit de tre senaste matcherna, samtliga på hemmaplan. Blir en tuff nöt att knäcka även för självaste Minnesota, som efter en riktigt het period nu förlorat två av de tre senaste matcherna; senast blev det en tuff bortaförlust mot Los Angeles Kings med 4-3 och nu är det vinnarspåret som siktet är inställt på! Jag tror starkt på en match med många mål och plockas därmed överspelet till fina 1,65, lycka till vid rygg!