Match: Sacramento Kings-New Orleans Pelicans (NBA) | Speltips: Pelicans +7,5 | Odds: 1,92 | Spelstopp: 04:00 | Spelbolag: 10BET

Sacramento Kings tar emot New Orleans Pelicans inatt och ännu en gång går jag emot favoriterna, tycker oddsen på HCP-skrällen ser väldigt lockande ut.

Jag köper faktumet att New Orleans inte vunnit något match den här säsongen, eller faktumet att man har tio raka förluster i bagaget. Jag följde deras möte mot Golden State senast och jag tycker man stod för en stark insats trots en 116-106-förlust. Trots ett underläge med 14 poäng i halvtid lyckades man komma tillbaka och ledde till och med vid ett tillfälle i tredje quartern, mycket tack vare stjärnan Anthony Davis som stod för 33 poäng. Just Davis ha varit lagets i särklass bästa spelare den här säsongen med ett poängsnitt på 30,4 poäng/match, lyckas Davis stå för en stark match även inatt är jag säker att man har fina segerchanser mot ett svagare motstånd i form av Sacramento Kings.

Just Sacramento har också inlett säsongen ganska svajigt, med tre segrar och fem förluster. Tycker man är ett ganska överskattat lag, med stjärnan Cousins som lagets absolut viktigaste spelare. Lite som Davis i New Orleans, två bra spelare som bär sina klubbar, men bredden finns inte riktigt för att kunna utmana de större klubbarna. Sacramento har haft det svårt mot New Orleans genom åren och jag tror man får det svårt även den här gången:

Sacramento Kings – New Orleans Pelicans 108-123
New Orleans Pelicans – Sacramento Kings 115-112
New Orleans Pelicans – Sacramento Kings 114-105
Sacramento Kings – New Orleans Pelicans 97-109
New Orleans Pelicans – Sacramento Kings 98-107
Sacramento Kings – New Orleans Pelicans 95-101
New Orleans Pelicans – Sacramento Kings 102-88

New Orleans har vunnit sex av de sju senaste drabbningarna, och inatt tror jag man täcker HCP-linan. En seger måste komma förr eller senare, och mot ett ojämnt Sacramento har man fina chanser speciellt om Anthony Davis fortsätter spela som han gör.

New Orleans Pelicans +7,5 känns som en riktigt bra lina på förhand, lycka till vid rygg!