Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Jack Grealish snittar 2.9 skott/per ligamatch den här säsongen.

  • Jack Grealish förväntas gå till en större klubb inom den närmaste framtiden och har här chans att visa upp sig igen.

  • Jack Grealish är ständigt involverad i Aston Villas offensiv.

  • Hemmalaget har inte överdrivet mycket boll, vilket kan öppna för Aston Villas offensiv.

  • Aston Villa har imponerat på bortaplan den här säsongen.

Går starkt

Manchester United fortsätter övertyga och tog senast en mycket viktig och skön seger mot Wolverhampton där Marcus Rashford löste segermålet med bara sekunder kvar att spela. Man bygger vidare på något bra man skapat den här säsongen och håller ständigt i toppen. Upp och ner har det dock varit en hel del när Ole-Gunnar Solskjaer har ryktats ut både en, två och tre gånger den här säsongen. Livlinan har alltid funnits där och en spelare norsken kan tacka för sitt ständiga förtroende är Bruno Fernandes – ligans hetaste spelare såhär långt.

Manchester United har goda möjligheter att fortsätta vinna, trots att ett väldigt lurigt och formstarkt Aston Villa kommer på besök. Ett bortastarkt motstånd lär göra det tufft för hemmalaget, men någonstans ser man ändå att United skall reda ut detta och ta tre nya poäng.

Jack Grealish

Dags att skriva en liten trudelutt om spelet jag har valt. Jack Grealish har imponerat på samtliga den här säsongsstarten och är en stor bidragande orsak till att Aston Villa gått som tåget. Spelaren är lagets klart hetaste och har sällan en dålig match. Frågan är hur länge Grealish blir kvar i Aston Villa, då flera storklubbar är ute efter hans signatur. En femteplats i ligaspelet är klart förvånande, men ser man till prestationerna så är det helt klart rättvist. Imponerande inledning helt klart, från både Grealish och Aston Villa som kollektiv.

Spelet jag har valt är Jack Grealish över 1.5 skott hos Bet365. Ett spel som erbjuder en lina som han ständigt går över och där han noteras för ett snitt på fina 2.9 skott/per match. Motståndet är klart vassare nu än i vissa tidigare matcher, men tro mig, här kommer Aston Villa inte gå på något tråkigt och deprimerande kryss. Aston Villa kommer ta lägena när man får dom och jag tror att motståndet passar perfekt, då man inte möter något lag som har överdrivet mycket boll genom 90 minuter. Jack Grealish har stora möjligheter att skapa en hel del här, mot ett motstånd som snittar 11.6 skott emot sig/per ligamatch den här säsongen.

Speltips.se ger tipset:

Jack Grealish över 1.5 skott hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.