under 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/9 kl 14.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Två lag som inte hittat någon vidare form under de inledande omgångarna

  • Athletic Bilbao har en otroligt stark defensiv som ska lyckas hålla nykomlingarnas offensiv i schack

  • Athletic Bilbao släppte endast in fjorton mål på hemmaplan under hela förra säsongen

  • Inget av lagen har sett speciellt farliga ut framåt hittills

Två lag som blandat och gett

Athletic Bilbao har inte lyckats nå några större framgångar de senaste säsongerna och en väldigt svag avslutning i somras satte spiken i kistan för ännu en sådan säsong. En elfteplats blev det till slut för baskerna som faktiskt förlorade fyra av de fem sista omgångarna i seriespelet, vilket såklart är under all kritik. Nya tag nu när den nya säsongen dragit igång men dessvärre har man inte lyckats starta på topp. En vinst och en förlust de två inledande matcherna är inte katastrof, men laget inledde med förlust mot Granada för att sedan stöta på stora problem mot Eibar, där ett ledningsmål i slutminuterna krävdes för att säkra tre poäng. Inget övertygande Bilbao alltså.

Det är ingen hemlighet att Bilbao har en ruskigt stark defensiv, i synnerhet på hemmaplan. Man släppte in väldigt lite mål förra säsongen hemma på San Mamés, siffror som till slut landade på fjorton insläppta över hela säsongen. Har svårt att se Cádiz leverera offensivt här, Bilbao har spelat sina två inledande matcher på bortaplan och kan mycket väl komma att steppa upp här på hemmaplan och hålla nollan.

Tuff match för nykomlingarna

Cádiz säkrade uppflyttning till det spanska finrummet efter att ha hamnat på en andraplats i Segunda. Imponerande arbete av klubben med tanke på att man faktiskt var nere i spanska tredjedivisionen för några säsonger sedan. Det finns väl inga större förväntningar på Cádiz i år, så ett facit på två förluster och en vinst under de tre första omgångarna är knappast något uselt. Blir en tuff utmaning för laget att lyckas stanna kvar i La Liga under första säsongen, något man faktiskt inte lyckats med på ungefär trettio år.

Cádiz har alltså heller inte lyckats hitta någon form inför torsdagens möte, så vi har två lag framför oss som blandat och gett. Tror på en jämn match där båda lagen har svårt att producera framåt, därav klickas under 2,5 mål till ett godkänt odds på 1,53.

Speltips.se ger tipset:

under 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/9 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.