Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham har löst spelet i hälften av matcherna i år.

  • Brighton har löst spelet i fyra av sex matcher i år.

  • Tottenham har gjort flest mål i ligan.

  • Brighton har släppt in tredje flest mål i ligan och nu saknas försvarsgeneralen Lewis Dunk.

  • Duon Heung Min Son och Harry Kane har varit helt otroliga för Tottenham och leder skytteligan, respektive assistligan.

En dynamisk duo

Tottenham har blandat och gett den här säsongen och har stått för vissa helt fenomenala prestationer som blandats med några fler tveksamma insatser. Det man snabbt tänker på är såklart de fullständiga krossarna av Manchester United och Southampton där man bjudit på underhållning oavsett vilket lag man är supporter till. De tveksamma insatserna är främst oavgjort hemma mot Newcastle och på hemmaplan senast när man tillät West Ham hämta upp underläge 3-0 till 3-3. Ser man till Tottenham så har man gjort flest mål av alla lag i hela ligan och bara det är ett gott argument för spelet. Spelet löser man i tre av sex matcher trots allt, men det mot bättre defensiver än Brighton.

Tottenham besitter också den hetaste duon i hela Premier League hittills. Harry Kane och Heung Min Son har fullständig lekstuga stundtals och kompletterar varandra på ett helt fantastiskt sätt. Koreanen leder skytteligan med sina åtta gjorda mål och lagkaptenen och spjutspetsen Kane har gjort åtta assist, fyra fler än tvåan i assistligan. Till den här matchen förväntas också hemmasonen Gareth Bale göra debut som startspelare för Spurs i Premier League. Kan leda till en enorm spelglädje i Tottenhams offensiv.

Måste börja vinna matcher

Brighton började säsongen på ett imponerande sätt och utmanade Chelsea och Manchester United på ett bra sätt på hemmaplan och slog Newcastle enkelt på bortaplan. Men sedan dess så ser det inte lika bra ut och man imponerar inte på samma sätt som innan. Förlust mot Everton och sedan två raka oavgjorda matcher mot Crystal Palace och West Bromwich. Framförallt senast mot West Bromwich så såg det inte bra ut, det är en match man måste lösa sett till förloppet. Spelet löser man dock i fyra av sex matcher hittills och goda möjligheter finns även här.

Brighton är också ett lag som ofta är inblandade i målrika matcher. Man har släppt in tredje flest mål i ligan men samtidigt så har man gjort fler mål än elva av lagen i ligan. Graham Potter förespråkar ett spel med fokus på bollinnehav, vilket leder till bolltapp i farliga lägen stundtals i matcherna. Till den här matchen saknar man också försvarsgeneralen Lewis Dunk, ett tungt tapp när man har Harry Kane att stångas med i boxen.

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Betsafe

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/10 kl 11:15

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.