Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bayern München är klara för slutspel och överlägsna i gruppen, men har mer att ge.

  • Jag har väldigt svårt att se Bayern München ställa ut skorna, eller rotera alldeles för mycket här.

  • Bayern München kommer inte göra bort sig i Madrid, oavsett förutsättningar.

  • Atletico Madrid har goda möjligheter att nå ett bra resultat här och ta viktiga poäng i gruppspelet.

  • Atletico Madrid står inte för många målfester och det kommer inte hända mot självaste Bayern München heller.

Bra läge

Atletico Madrid stod för en rejäl flopp senast när man misslyckades ta alla tre poäng på hemmaplan mot Lokomotiv Moskva. Det var en match som man dominerade från minut ett, men inte lyckades få in bollen i, som så många gånger förut. Atletico Madrid har gått bra den senaste tiden, men någon målfest bjuder man ytterst sällan på. Diego Simeone står inte riktigt för den fotbollen. Nu får man dessutom besök av världens bästa klubblag för tillfället och att räkna in någon vinst här, nja, det är inget jag gör på förhand. Förutsättningarna är såklart på Atletico Madrids sida eftersom man har saker att spela för.

Man möter trots allt Bayern München här, ett lag du inte går ut och kör över på vilket sätt som helst, inte ens när man redan säkrat avancemang/roterar lite i elvan inför. Atletico Madrid är mycket starka, bra och allt det där, men någon enkel seger blir det inte. Bayern München +1 asian kommer vi väldigt långt på!

Gör inte bort sig

Bayern München fortsätter imponera och samtidigt förstärka mina aningar om att man vinner den här turneringen för andra året i rad. Just där är vi inte ännu, men aningen har förstärks. Nu har man iallafall säkrat avancemang till slutspelet redan efter fyra matcher. Man är helt överlägsna i sin grupp, där bland annat Atletico Madrid finns. Madrid-laget möter man dessutom på bortaplan under tisdagen, när man redan ställt in skorna i slutspelet. Men har man verkligen gjort det? Betyder avancemanget verkligen att man tar resterande matcher i gruppen på mindre allvar? Nja, vi snackar Bayern München och svaret tror jag är nej.

Regerande mästarna går precis lika starkt i ligaspelet, där man återigen tagit över serieledningen. Jag ser inte Bayern München göra bort sig här. En poäng är nästan vad jag räknar in, då jag inte tror att man roterar till en mycket sämre startelva än vad man brukar ställa på benen, dessutom är bredden enorm. Bayern München är heller inget lag som släpper in mycket mål – ett plus mot målsnåla Atletico Madrid.

Speltips.se ger tipset:

Bayern München +1 asian hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.