Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senaste mötet slutade 1-0 Liverpool.

  • Räknar med fler mål den här gången, när Liverpool har stora problem med skador.

  • Ajax är i makalös form.

  • Jag har svårt att se Ajax gå mållösa här. Samma med hemmalaget.

  • Båda lagen jagar viktiga poäng för att närma sig avancemang.

Skadedrabbat

Liverpool fortsätter sin kamp om poängen utan några viktiga spelare. Skadeläget är inget vidare, men man behöver göra det bästa av situationen. Man löste en övertygande 3-0 seger mot Leicester, men har efter den vinsten gått sämre. Senast kryssade man mot Brighton, efter att man bara dagar innan förlorat i Champions League mot Atalanta. Den förlusten gör att det nu är helt öppet i gruppen inför veckans omgång. Atalanta och Ajax står på samma poäng samtidigt som Liverpool har två poängs försprång. Skadeläget gör det inte lättare för Liverpool och vi får se om man kan hålla ut hela vägen.

Jurgen Klopp får ta på sig lite av förlusten senast, då han trots skadeläget valde att rotera lite i elvan, när det fanns bättre alternativ på bänken. Mot Ajax förväntar jag mig två lag som går framåt, alltså har vi god chans att få se lite mål här. Över 3 asian ger oss pengarna tillbaka vid tre mål, vinst vid fyra och förlust vid två eller mindre. Det är ett givet spel inför den här matchen enligt mig. Ajax skall ha goda möjligheter att hota Liverpool, samtidigt som hemmalaget har bäst möjligheter om man bara når en bra nivå.

Hopp inför uppgiften

Ajax går som tåget och har nu även blandat in sig i racet om avancemang i sin Champions League-grupp. Atalanta och Liverpool är lagen som utmanas och som man har goda möjligheter att slå över tid. Ajax är laget som njuter mest över Liverpools skadebekymmer och Atalantas dippande form. Perfekt läge för Ajax, som dessutom kommer från en ny kross i ligaspelet. Självförtroendet finns där och den här matchen kan bli avgörande för fortsättningen. Ingen respekt lär visas från holländarnas sida under tisdagen.

Full fart framåt, försök håll tätt bakåt är Ajax visa inför mötet. Över 3 känns som ett givet spel, när offensiverna är betydligt bättre än defensiverna. Båda lagen går för tre otroligt viktiga poäng i gruppen. Räkna inte bort Ajax här, trots att Liverpool är rättvisa favoriter.

Speltips.se ger tipset:

Över 3 asian hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.